Barátnős kérdés! Mit kezdjek a barátnőmmel?
Lány vagyok! Hogy tisztázzuk: a 2 gonosz csaj T és N, a legjobb barátnőm B a továbbiakban.
Az van hogy van 2 csaj az osztályba akik valami miatt már régóta nagyon utálnak.. Ők csak féltékenyek ezt már tudom ^^
Az a gond, hogy az egyikük, N most közém és B közé állt mert a társa T, elhagyta. Azt gondolta majd kiválaszt magának engem vagy B-t és B-t választotta. Az ö kis sajátos modszerével elválasztott minket. T visszament hozzá, és most a legjobb barátnőmnek B-nek minden hazugságot bemesélnek rolam. Elhitte, és összeveszett velem. Most valamiért haragszik rám ami csak bemesélt hazugság. Megegyeztünk B-vel hogy majd megbeszéljük.
De hogy szerezzem vissza B-t?? Nagyon szeretem ő a legjobb barátom de T és N mindig ellenem forditja.
Nem fogom hagyni vissza fogom szerezni. De hogyan?
Hát, örülök, hogy jól szórakoztok.
1. aki ilyen könnyen elhisz rólad mindent (nem is ismer ezek szerint), és téged meg sem kérdez, az nem a barátod.
2. minden további pontban az 1. pont érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!