Összevesztem mind 2 legjobb barátnőmmel! Kinek van igaza?
bocsi, lemaradt, 14 éves vagyok.
és velünk is már sokszor megtörtént, de akkor gyorsan kibékültünk, mert odajöttek, bocsánatotkérni. de most nem...pedig úgy éreztem ők az igaz barátaim
Van egy film, a címe Szahara. Háborús film, valószínűleg nem fog érdekelni téged :D. Nos, van benne egy szudáni törzsőrmester, akitől egy amerikai katona megkérdezi, igaz-e, hogy ők 300 feleséget tartanak? A szudáni katona válaszolt:
"Az igaz hitű muzulmánnak 4 feleség elég. Egy asszony, éjjel-nappal nem hagy békén. Két asszony reggeltől-estig veszekszik. Három asszony veszekszik és pártoskodik. De ha négy asszony van, akkor kettő meg kettő jól el van együtt, az egyik főz, a másik takarít, a férj meg heverészhet egész nap (nevetés)."
Végül kiderül, hogy neki is csak egy felesége van, mert az az egy kikaparná a másik három szemét :D.
Menj oda, próbálj cimborázni velük újra. Mi a legrosszabb ami történhet? Az, hogy semmi sem fog változni. Mit vesztettél? Semmit. Érdemes megkockáztatni? Hát persze! Áltatni nem akarlak, valószínűleg le sem sz@rják most a fejed, rád sem sz@rnak (bocs az erős szavakért), ez meg is magyarázná a dolgokat. De ha te nem lépsz, abban is biztos lehetsz, hogy ők nem, vagy nagyon sokára fognak nyitni feléd. A kísérleted meg maradjon titok előttük. Egyébként sose értem meg a nőket, miért kell állandóan próbák elé állítani a párjukat, barátjukat? Rejtély...
Egyébként valószínűleg az van, hogy most a szemükben te vagy Hiszti Kriszti, aki valamilyen kis hülyeségen felkapta a vizet. Legközelebb meg szólj nekik, hogy amit tettek, vagy mondtak az épp nem esett neked jól. Vagy ha úgy van, lásd be, hogy igazuk volt, és ismerd el, hogy az igazság fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!