Sokat várok? Kicsit rosszul esik h nem jelentkezik. Mi lesz később?
Figyelt kérdés
Barátnőm tegnap szült délelőtt azóta 2percet beszéltem vele akkor is kérte h fejezzük be a hívást mert hívják. Tegnap du. már mindenki látott képet a piciről csak én nem. Ma reggel irtam neki sms-t mert szülinapja van erre küldött képet. Ha nem irtam volna nem is küld? Irtam neki ha van ideje hívjon mert ő tudja mikor ér rá. Azóta semmi. Én 8hónapja szültem, rengetegszer hívtam bentről.2009. okt. 6. 11:56
11/11 anonim válasza:
az igazi barátság arról szól, hogy ha bármi miatt nem találkozom a barátaimmal akár huzamosabb ideig, akkor is ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!