Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokat várok? Kicsit rosszul...

Sokat várok? Kicsit rosszul esik h nem jelentkezik. Mi lesz később?

Figyelt kérdés
Barátnőm tegnap szült délelőtt azóta 2percet beszéltem vele akkor is kérte h fejezzük be a hívást mert hívják. Tegnap du. már mindenki látott képet a piciről csak én nem. Ma reggel irtam neki sms-t mert szülinapja van erre küldött képet. Ha nem irtam volna nem is küld? Irtam neki ha van ideje hívjon mert ő tudja mikor ér rá. Azóta semmi. Én 8hónapja szültem, rengetegszer hívtam bentről.
2009. okt. 6. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én megérteném, hogy ezekben a napokban a családja az első.
2009. okt. 6. 11:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Kicsit félek h megszakad a kapcsolat, megint. Amikor megismerte a férjét éjjel nappal vele volt, csak együtt mentek mindenhova minket teljesen kizárt az életéből. Akkor meg is szakadt a kapcsolat, de kibékültünk igaz nem ő kezdeményezte a békülést. Elhiszem h fáradt de tudja bármikor hívhatna elvileg a legjobb barátnőm vagy mégsem.
2009. okt. 6. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem vagyunk egyformák... Én nagyon nehezen szültem, megszenvedtünk a babával mindketten. Szülés előtt minden jó ismerősnek, rokonnak megígértem, hogy amint megvan a baba, megy az sms... Amikor megszültem, 1-2 napig nem is voltam nagyon jól, és amikor jobban voltam, akkor meg babáztam. A férjem küldözgette az sms-eket a rokonyéknak, a barátok meg valahogy lemaradtak . Ez nekem is nagyon rossz, de kb. 4-5 nap múlva kezdtem el sms-eket írni, meg képeket küldeni.Légy türelmesebb picit vele, most minden gondolata a baba körül forog! :)

2009. okt. 6. 12:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, szerintem sem kellene ezen megsértődni. Azt sem tudja, hol áll a feje, mindenki magának szeretné, miközben ő valószínűleg alig várja, hogy egy picikét pihenhessen. Az, hogy Te anno sokat hívtad, azt jelenti, hogy időd is, és energiád is volt bőven rá, de ez nem biztos, hogy az ő esetében is így van. Légy vele türelmes, azokat a képeket meg később is megnézheted majd, ha már kicsit erőre kapott. Légy vele türelmes, ne várj el többet, mint amit jelenleg adni képes. Ettől vagy barátja.
2009. okt. 6. 12:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is megértem, hogy a család és a baba az első, de azért egy 3 perces hívást az ember tud szakítani egy barátnőre, aki mindig mellette volt és otthon izgul, hogy mi van vele :)

Azért mondjuk tegnap szült még, adj neki egy-két napot, míg a nagy izgalmak meg a családi pofavizitek lezajlanak :) Így is elég kellemetlen szerintem mikor egy szülés után boldog boldogtalan beesik a kórházba, meg gondolom anyós is ott van jó tanácsokat osztogatni :)

Szerintem megvárja az alkalmat míg normálisan tud veled egy pár mondatot váltani, mint barátnőjével. Már ha nagyon jó barátnők vagyok. Azért ha mondjuk 4-5 napon belül nem jelentkezik, az nem szép dolog, hisz te is gondoltál rá, mikor te voltál a soros baba ügyben :)

Itt a kérdés az, hogy jó barátnők vagytok-e és kiegyensúlyozott-e a barátságotok :) ha igen nincs min aggódnod :)

2009. okt. 6. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam a kommentedet, nekem is volt egy barátnőm aki férje miatt megszakított velem minden kapcsolatot, pedig együtt nőttünk fel. Aztán mikor elvált persze én kezdeményeztem, mert megsajnáltam, mert igazán szerettem és úgy gondoltam én lépek, neki van szüksége rám.

Csak tudod ennek abrátságnak 16 év után végeszakadt, mert egy önző nő volt mindig is, csak én azt akkor nem vettem észre mert szerettem és naív voltam, mindig megmagyaráztam magamnak, hogy biztos nem úgy van, és én léptem, persze amikor pasija volt nagyívben leszart, aztán kullgott vissza.

Azért ezen gondolkozz el. Ha nem jelentkezik ne erőltesd, megértem hogy rossz, de nekem még rosszabb volt feldolgozni, hogy évekig gyakorlatilag csak kihasználta barátságomat.....

Szintén előző, de a komment függvényében

2009. okt. 6. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem látogatod meg? Olyan vendégjárások vannak egyeseknél ilyenkor, hogy még a többi anya ágyán, ágykeretén is ülnek...
2009. okt. 6. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van csak bánt hogy még azon kívül h megszült és a baba méreteit nem tudok semmit. Tényleg semmit. Látogatni nem lehet mert járvány van és le van zárva az osztály. Ezért sem értem őt. Mindenesetre türelmes leszek vele és az idő eldönti és ő. Köszi a válaszokat! ;-)
2009. okt. 6. 12:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze gondoltam rá h ennek ellenére bemegyek, h legalább őt lássam, ha le tud jönni az udvara. De még ezt sem tudtam vele megbeszélni h melyik nap lenne jó .
2009. okt. 6. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem túl sokat vársz. Én pl családon kívül jóformán senkivel sem beszéltem amíg kórházban voltam és érdekes módon senki nem sértődött meg. Tiszteletben tartották, h most magamhoz kell térnem (császároztak, a babám a koraszülött osztályra került, 3 óránként csoszogtam hozzá, h szoptatni próbáljam, a maradék időben pedig fejtem és pihentem. Eszem ágában sem volt barátnőkkel trécselni még a legjobbal sem). Egyébként meg a barátságnak nem az a fokmérője, h mennyi időt töltötök együtt, mennyit beszéltek. Az én legjobbam 18 éve a legjobbam, és nekünk is szakadt már meg a barátságunk egy rövid időre pasi miatt (egyszer miattam egyszer miatta). De sokkal-sokkal fontosabbak voltunk egymásnak ahhoz, h haragot tartsunk. Soha (kivéve ált.iskolát) nem találkoztunk túl sűrűn, nem beszélünk mindennap, de ettől ugyanúgy a legjobbam és én is neki. Rá mindig számíthatok, ő is rám és amikor beszélünk, akár 1 hónap kihagyásával (volt ilyen is), akkor ugyanott folytatjuk, ahol abbahagytuk.

Hagyd a barátnődet lábadozni, ne nyaggasd, nyaggatják elegen. És ha később nem lesz rád annyi ideje, mint eddig, akkor se haragudj rá. Mert lehet, h neked egy tündér jó babád van, de lehet h ő meg egy sírós babát nyert, akit az elején le sem lehet tenni... Hidd el, fog hívni.

2009. okt. 6. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!