Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ciki az ha valaki 30 év...

Miért ciki az ha valaki 30 év felett él úgy, mint egy huszonéves?

Figyelt kérdés
Fiatalként nagyon tehetetlen voltam, nem volt semmim és nem rég jöttem rá hogy márpedig tenni kell érte hogy kipróbáljam amit szeretnék, most vagyok abban az élet szakaszban amikor el tudok menni kocsikázni zenét hallgatva akkor motorozhatok is, sok embertől viszont visszahallottam hogy lator vagyok meg szélhámos csavargó hogy nagyzolok hol ott nem áll jól, elsírtam magam itthon mikor ezt megtudtam
2013. máj. 28. 17:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Én meg negyven éves férfi vagyok .A kortársaim fele már túl van az első házasságán.Gyerekek , volt feleség st stb .én meg még mindig táncolni járok ,gitározom , ölelgetem a szép hölgyeket .túrákra járok , táborozok nyaranta és eszem ágában sincsen megnősülni .na ha valami kicsit gáz akkor az ez .az én koromban illene már csalâdot alapitani nem ?de mit tegyek nem erre jár rà a gondolkozásom .így viszont egyedül maradok öreg koromra .na ez a hátránya a dolognak ....
2013. máj. 29. 11:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez, amit ide leírtál, még nem vészes. De az már baj, ha 30-egynéhány évesen az embernek nincs jövőképe, és nincs benne semmi felelősségvállalás. Meg van olyan dolog, ami mondjuk egy 30évestől ciki (pl. ha még mindig minden hétvégén leissza magát a helyi diszkóban, és 18-19 éves csajokat szed fel).
2013. máj. 29. 16:59
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
30 évesen miért ciki 18-19 éves csajokat felszedni? Ez az egy, amiért várom már, hogy 30 éves legyek! :D
2013. máj. 29. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

Én közel a 30-hoz még mindig a helyi kocsmába/diszkókba járok hétvégente és 18-20 éves csajokat szedek fel rövid távra és kurv@ jól érzem magam. Ha majd egyszer találok egy olyan lányt, akivel el tudom képzelni a jövőmet és azt, hogy megállapodunk egymás mellett, akkor véget vetek ennek az életmódnak, de addig ez lesz, mert így érzem jól magam.

Viszont ilyen lányt sajnos még nem találtam és akármilyen bányarémmel pedig nem fogok összejönni. :)

2013. máj. 29. 19:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Én is csak erősíteni szeretnélek! Én 23 éves koromba kezdtem el szórakozgatni, és érzem, hogy egy csomó jó dolog kimaradt amit most bepótolhatok és ami boldoggá tesz.

Csak még egy kis biztatás:

http://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc

25/F

2013. máj. 29. 21:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Azért látom ti is tudjátok mi a jó :) jó olvasni ezt a sok építő hozzászólást
2013. máj. 30. 22:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért, amiért ti is kicikizitek azokat, akik huszonévesen úgy élnek, mint egy 40 éves, tehát komolyabbak. Egyébként meg te tudod mit csinálsz, valaki 30 évesen már házas, felelősségteljes életet él, valaki meg partypics.ákat döntöget.
2013. jún. 10. 18:06
 18/20 anonim válasza:
Pontosan értem a kérdésedet. Ugyanezt élem meg én is.
2013. aug. 1. 21:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.

Egyébként másnak mi köze van hozzá hogy egy X éves mikor mit tesz? :D

2013. aug. 15. 12:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Én még csak 24 vagyok, de sosem szerettem a hangos bulizásokat, partikat (amilyen igénytelen zenék szólnak inkább otthon hallgatok valami egyebet vagy úton MP3-on a kedvenceimet) - idegbajt kapok a mai napig tőlük.

Egyszer hívtak meg házibuliba tizenévesen egy életre elment a kedvem attól a hangulattól ami ott volt.

Engem inkább a sportolás, a természetjárás/utazás és az egyéb, csendes tevékenységek vonzanak (sokat festek, rajzolok amikor csak eszembe jut). Kisebb társaságban (maximum 5 ember) jobban oldódom, de egyedül könnyebben össze tudom szedni a gondolataim.

Szóval én inkább introvertált vagyok, a nyugodt tevékenységek kötnek le.

Én kinevetem azokat magamban akik leézenek a szokásaim miatt mert magukból indulnak ki. Azért mert más valaki még nem rossz az amit tesz.

2013. aug. 15. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!