Miért ciki az ha valaki 30 év felett él úgy, mint egy huszonéves?

Én közel a 30-hoz még mindig a helyi kocsmába/diszkókba járok hétvégente és 18-20 éves csajokat szedek fel rövid távra és kurv@ jól érzem magam. Ha majd egyszer találok egy olyan lányt, akivel el tudom képzelni a jövőmet és azt, hogy megállapodunk egymás mellett, akkor véget vetek ennek az életmódnak, de addig ez lesz, mert így érzem jól magam.
Viszont ilyen lányt sajnos még nem találtam és akármilyen bányarémmel pedig nem fogok összejönni. :)

Én is csak erősíteni szeretnélek! Én 23 éves koromba kezdtem el szórakozgatni, és érzem, hogy egy csomó jó dolog kimaradt amit most bepótolhatok és ami boldoggá tesz.
Csak még egy kis biztatás:
http://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc
25/F

Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.
Egyébként másnak mi köze van hozzá hogy egy X éves mikor mit tesz? :D

Én még csak 24 vagyok, de sosem szerettem a hangos bulizásokat, partikat (amilyen igénytelen zenék szólnak inkább otthon hallgatok valami egyebet vagy úton MP3-on a kedvenceimet) - idegbajt kapok a mai napig tőlük.
Egyszer hívtak meg házibuliba tizenévesen egy életre elment a kedvem attól a hangulattól ami ott volt.
Engem inkább a sportolás, a természetjárás/utazás és az egyéb, csendes tevékenységek vonzanak (sokat festek, rajzolok amikor csak eszembe jut). Kisebb társaságban (maximum 5 ember) jobban oldódom, de egyedül könnyebben össze tudom szedni a gondolataim.
Szóval én inkább introvertált vagyok, a nyugodt tevékenységek kötnek le.
Én kinevetem azokat magamban akik leézenek a szokásaim miatt mert magukból indulnak ki. Azért mert más valaki még nem rossz az amit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!