Miért ciki az ha valaki 30 év felett él úgy, mint egy huszonéves?
Én speciel 27 vagyok, (közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz), de kb. 18 éves korom óta szinte megállás nélkül minden partyban, buliban, ökörségben, néha oltári nagy felelőtlen baromságokban is benne vagyok, mert jól szórakozok! Sok kortársam már megállapodott, együtt él a barátnőjével, valaki már házastársával, ilyesmi, de nekem eszem ágában sincs még ilyenekre gondolni. Party-pörgés ezerrel, na meg persze a túrázás, hegymászás, aktív sport, amiért még élek-halok és kitölti egyéb szabadidőmet és ez utóbbival fel nem hagynék ezzel senki kedvéért sem.
Én ilyen vagyok és felénk is van olyan akinek ez nem tetszik, de mindegyik tehet egy szívességet, mert én speciel boldog vagyok és ez a lényeg szerintem. :)
Te se foglalkozz másokkal, ha jól érzed magad, tedd azt amit jónak látsz és ne másokkal foglalkozz! :)
Szarni bele, ha egy másik ember [ez esetben a te] életed a legizgalmasabb beszédtémája akkor elég sivár mindennapjai lehetnek. Irigy és\vagy csak unatkozik. Éld az életed a belátásod szerint, az a legjobb. A többi érdektelen. Ammeg ha jól érzed magad tovább maradsz fiatal :D
21f
Ha ez abban nyilvánul meg, hogy munka helyett inkább sokat jársz szórakozni, és úgymond most "éled ki magad", akkor ez valóban nem helyes, mert 30 éves korára már be kéne, hogy nőjön az ember feje lágya. Ideje lenne felnőni.
Ha pusztán csak abban, hogy életvidám vagy, azzal természetesen semmi gond nincs, sőt.
Az normális jelenség, hogy ha úgymond kimaradtak a húszas éveid, akkor most akarod bepótolni, de tartsd szem előtt azt, amit fentebb írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!