Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ciki az ha valaki 30 év...

Miért ciki az ha valaki 30 év felett él úgy, mint egy huszonéves?

Figyelt kérdés
Fiatalként nagyon tehetetlen voltam, nem volt semmim és nem rég jöttem rá hogy márpedig tenni kell érte hogy kipróbáljam amit szeretnék, most vagyok abban az élet szakaszban amikor el tudok menni kocsikázni zenét hallgatva akkor motorozhatok is, sok embertől viszont visszahallottam hogy lator vagyok meg szélhámos csavargó hogy nagyzolok hol ott nem áll jól, elsírtam magam itthon mikor ezt megtudtam
2013. máj. 28. 17:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
Mit szólnál ahoz, ha egy 60 éves szivar diszkóba járogatna. Mindennek megvan a maga ideje.
2013. máj. 28. 17:40
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Én szarnék rá.. senkinek semmi köze ki, mikor, mit csinál, hogyan érzi jól magát...
2013. máj. 28. 18:08
 3/20 anonim ***** válasza:
89%
Ne foglalkozz vele, élj úgy, ahogy akarsz, egyszer élsz! :)
2013. máj. 28. 18:44
 4/20 anonim válasza:
75%
Élj úgy ahogy neked tetszik. Ha másnak ez fáj valszeg irigy lehet rád, vagy annyira unja magát, hogy más gondja sincs, minthogy rajtad csámcsogjon. Fel a fejjel, és tedd amit jónak látsz. Jobb később mint soha.
2013. máj. 28. 18:48
 5/20 anonim ***** válasza:
92%

Én speciel 27 vagyok, (közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz), de kb. 18 éves korom óta szinte megállás nélkül minden partyban, buliban, ökörségben, néha oltári nagy felelőtlen baromságokban is benne vagyok, mert jól szórakozok! Sok kortársam már megállapodott, együtt él a barátnőjével, valaki már házastársával, ilyesmi, de nekem eszem ágában sincs még ilyenekre gondolni. Party-pörgés ezerrel, na meg persze a túrázás, hegymászás, aktív sport, amiért még élek-halok és kitölti egyéb szabadidőmet és ez utóbbival fel nem hagynék ezzel senki kedvéért sem.

Én ilyen vagyok és felénk is van olyan akinek ez nem tetszik, de mindegyik tehet egy szívességet, mert én speciel boldog vagyok és ez a lényeg szerintem. :)

Te se foglalkozz másokkal, ha jól érzed magad, tedd azt amit jónak látsz és ne másokkal foglalkozz! :)

2013. máj. 28. 18:50
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Igazad van!
2013. máj. 28. 18:57
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
ezzel senkit nem bántasz,úgy értem hogy nem vagy sértő vagy bunkó vagy bármi,akkor engem nem érdekelne. annyi éves vagy ahánynak érzed magad. :D
2013. máj. 28. 18:59
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

Szarni bele, ha egy másik ember [ez esetben a te] életed a legizgalmasabb beszédtémája akkor elég sivár mindennapjai lehetnek. Irigy és\vagy csak unatkozik. Éld az életed a belátásod szerint, az a legjobb. A többi érdektelen. Ammeg ha jól érzed magad tovább maradsz fiatal :D

21f

2013. máj. 28. 19:02
 9/20 anonim ***** válasza:
az igazi szabadság az amikor azt csinálsz amit akarsz, lesz@rod a többiek véleményét(azért bűnözésre senkit nem bíztatok)én is ezt próbálom elérni hogy ne legyenek korlátaim max a fizikálisak de senki ne szabja meg h mit csinálok és hogyan (a törvényeket azért nem tanácsos megszegni de nem mindegyiket tekintek kötelezőnek de a rablás gyilkolás károkozás nem ide való, az egyszerű vandalizmus lealacsonyító dolog.) pl az elhúzok valahova motorozni, autózni/ haverokkal elvetemült bulizás, vicces marhaságok elkövetése, csajozás, anyagi fizikai kárt nem okozó szivatások semmilyen külső erő által ne legyenek korlátozva, mondjuk én nem szándékozom lekötni magam úgyhogy a faktorok jó része kiiktatva
2013. máj. 28. 19:30
 10/20 anonim ***** válasza:
48%

Ha ez abban nyilvánul meg, hogy munka helyett inkább sokat jársz szórakozni, és úgymond most "éled ki magad", akkor ez valóban nem helyes, mert 30 éves korára már be kéne, hogy nőjön az ember feje lágya. Ideje lenne felnőni.

Ha pusztán csak abban, hogy életvidám vagy, azzal természetesen semmi gond nincs, sőt.

Az normális jelenség, hogy ha úgymond kimaradtak a húszas éveid, akkor most akarod bepótolni, de tartsd szem előtt azt, amit fentebb írtam.

2013. máj. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!