Melyik manapság használt és elterjedt rövidítés irritál a legjobban?
Figyelt kérdés
Engem a naon, meik, a lol teljesen kikészít...2009. okt. 4. 17:50
1/25 anonim válasza:
Pl. ezek:
szvsz, h ["hogy" helyett]
De nagyon. Brr.
2/25 anonim válasza:
A "vok" a vagyok helyett :S
szeri a szeretlek helyett, de végülis az összes ilyen "msn rövidítés" :S szerintem gusztustalan
3/25 anonim válasza:
Amikor minden "LY" helyett "J"-t írnak azzal az indokkal, hogy "rövidítenek" holott az az igazság, hogy egyáltalán nem tudnak helyesen írni. (Vagy csak egyszerűen kihagyják a a szavakból a "LY" és a "J"-t, mint például az: ien, mien), és amikor szeretlek helyett xeretlek, és úúú... Ilyenektől sikítófrászt tudok kapni :(
4/25 anonim válasza:
Ennyi és ennyi "hós" babám, az ennyi és ennyi hónapos helyett. Ugyanígy irritál a "valszeg" /valószinűleg/ is. Magam soha nem használnék hasonló rövidítéseket. Jobban szeretem annál szép anyanyelvemet.
5/25 anonim válasza:
6/25 anonim válasza:
Mi az a lol? Mai napig nem jöttem rá.
7/25 anonim válasza:
Ez mind kikészít: lol, xd, köszcsi, puszcsi, láwcsi, láwww, szejetlek, ceri, pucce, köcce, naon, vok, barinő, csókszi, gádzsi, raj, meg többi kisebbség által használt szavak, plázacicák ezek mind irritálnak. 18/F u.i: eltört a műkörmim, nem tudok írni, juj most mi lesz, de van egy barinőm aki azt mondta, h vonuljunk a sarokba, és vágjuk fel az ereinket . csak hogy utánozzam némelyiket.
8/25 anonim válasza:
Én lyó tudok hejessen írni, de jáccásibú szokok igyis, oszt lyókat röhökök amikó visícc mijatta! F62
9/25 anonim válasza:
Engem az összes... voktól a wokig minden... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!