Mi a véleményetek a Nemzetis cirkuszról? Tényleg eltúlzott a homoszexualitás jelenléte?
Az egy dolog, hogy valamilyen botrány előre borítékolható volt. De szerintetek is túl sok homo-beütésű darab volt/van?
A másik meg a Dörner-féle agymenés, természetesen ott se mennek túl jól a dolgok, de szerintetek lesz ennek már botránynak számító kimenetele vagy elül a dolog és ennyi?
Én egyetlen egy Alföldi darabot láttam (kényszerből, irodalom tanárnő nagy színház rajongó volt, és ez lett az egyik érettségi tétel), de valami borzalmas volt... görög darab modernizálása, de élvezhetetlen volt a számomra.
Amúgy szerintem elül a dolog egy idő után, a művészetben mindig vannak ilyen dolgok, amiknek inkább a meghökkentés a célja; és végülis beszélnek a dologról, szóval elérte a kitűzött célt.
:D ez jó ...
de most nem azért, hát rá kell nézni arra az emberre ... most tényleg egy NEMZETIt ő képvisel annyira jól? a szövegéről már nem is beszélek, meg az értelmetlen "koncepciójáról"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!