Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Nemzetis...

Mi a véleményetek a Nemzetis cirkuszról? Tényleg eltúlzott a homoszexualitás jelenléte?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy valamilyen botrány előre borítékolható volt. De szerintetek is túl sok homo-beütésű darab volt/van?

A másik meg a Dörner-féle agymenés, természetesen ott se mennek túl jól a dolgok, de szerintetek lesz ennek már botránynak számító kimenetele vagy elül a dolog és ennyi?

2013. máj. 22. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Én egyetlen egy Alföldi darabot láttam (kényszerből, irodalom tanárnő nagy színház rajongó volt, és ez lett az egyik érettségi tétel), de valami borzalmas volt... görög darab modernizálása, de élvezhetetlen volt a számomra.

Amúgy szerintem elül a dolog egy idő után, a művészetben mindig vannak ilyen dolgok, amiknek inkább a meghökkentés a célja; és végülis beszélnek a dologról, szóval elérte a kitűzött célt.

2013. máj. 22. 23:07
 2/5 Andizsuzsi ***** válasza:
Az, hogy az Alföldi-féle Nemzeti folyamatosan 90% feletti nézettséget produkált, önmagáért beszél. Az, hogy az utódja már eleve visszafelé köpködéssel kezdi a munkáját, őt minősíti.
2013. máj. 23. 12:27
 3/5 Trollotron ***** válasza:
Abban a színházban most már leginkább az idióták jelenléte eltúlzott.
2013. máj. 23. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:

:D ez jó ...

de most nem azért, hát rá kell nézni arra az emberre ... most tényleg egy NEMZETIt ő képvisel annyira jól? a szövegéről már nem is beszélek, meg az értelmetlen "koncepciójáról"

2013. máj. 24. 21:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem annyira nem volt eltúlzott... volt egy-két darab, amin lehetett csámcsogni, de azon kívül... én 3 darabot láttam Alföldi vezetésének ideje alatt, azokban egyáltalán nem volt még egy hangyányi homoszexuális utalás, pedig abból kettőt ő maga is rendezett.
2013. máj. 25. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!