Mért bántják a melegeket?
Miért?
Mert a politika eléri. Minden évben összeszdedik a legalja melegeket felterelni pestre egy "felvonulás" keretében - ahol az ellentábor összeszedi a homofóbók legalját... Hogy legyen egy kis balhé. Normális meleg nem vonulgat p*csét lengetve meg óriásnyúlnak öltözve... Ők is égnek a hülye kis vonulgatás miatt... Ők szívják meg igazán.
Én egyáltalán nem vetem meg, mert ez a szabad akarat. Nekik ez tetszik. nekik meg az idegen, amit mi csinálunk. Soha nem szóltam le őket. Az idegesít legjobban, amikor azt hiszik, hogy a meleg bármelyik meleggel összejön. Náluk is van szerelem és nálunk is. Én nem szólom le őket. L/16 (hetero, még mielőtt kérdezitek)
U.i.: Nyugodtan lepontozhattok, puszta jószívűségből.
Azért, mer nagyon előtérbe kerültek, főleg a médiának köszönhetően, mer ott minden sz@rt letudnak nyomni az emberek torkán. De mint mindent, pl. mikor anno bekerült a köztudatba a drog, v. a kuräk.. Ezért nem is nézek tv-t. Ha rám hallgatsz nem foglalkozol mással, ha Neked így jó, más nem számít. Meg ne egy ilyen oldalon keress válaszokat, sok az elfogult ember.
(N)
Mert homofób barmok, a politika meg hergeli őket. 1995 óta van melegfelvonulás Budapesten, 2006-ig, a szélsőjobb megerősödéséig a kutya sem figyelt rá. A mélyen tisztelt csőcselék nem tudta megdönteni a kormányt , úgyhogy kellett nekik egy kevésbé védett, elnyomható ellenség, megtalálták a melegekben. Mindig ez van, amikor szarban egy ország, és mozgolódni kezd a szélsőjobb.
Nézd meg most a melegfelvonulást, lassan már egy temetési menetre hasonlít, mégis "p*cslengetésről" beszélnek egyesek.
"lassan már egy temetési menetre hasonlít"
Hát nem pont. Minden évben van egy egész válogatott (szerintem némelyik nem is b*zi csak egy-egy lefizetett színész, hogy járassa le őket) akik kb. gatya nélkül lóbálják a répát, meg bibliákat taposnak, esetleg fordított keresztekkel pózólnak... Miért kell ez?
Sokkal jobb lenne a normális melegeknek a hülye felvonulás nélkül. Kisebb médiacirkusz, kisebb ellentábor.
De az meg az aktuális politikusoknak nem jó, mert akkor rájuk figyelnének, hogy "hé Gyuri mi ez a 4,1%-os visszaesés? Vagy Feri hogy is volt az a reform dolog?"
"Minden évben van ... akik kb. gatya nélkül lóbálják a répát, meg bibliákat taposnak, esetleg fordított keresztekkel pózólnak"
Ez kb egyszer volt, vagy 10 évvel ezelőtt. Minden évben csak a kurucon van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!