Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért bántják a melegeket?

Mért bántják a melegeket?

Figyelt kérdés
Mért szólnak be nekik,és alázzák őket? Nem lehetne elfogadni őket úgy ahogy vannak? Sok meleg nem meri fel válalni mert,attól félnek hogy reagál a környezete. A kérdést nem provokációból írtam ki. Minnél több értelmes választ várok. A válaszokat előre is köszönöm:) 25F meleg

2013. márc. 6. 11:47
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
88%

Miért?

Mert a politika eléri. Minden évben összeszdedik a legalja melegeket felterelni pestre egy "felvonulás" keretében - ahol az ellentábor összeszedi a homofóbók legalját... Hogy legyen egy kis balhé. Normális meleg nem vonulgat p*csét lengetve meg óriásnyúlnak öltözve... Ők is égnek a hülye kis vonulgatás miatt... Ők szívják meg igazán.

2013. márc. 6. 11:51
 2/44 anonim ***** válasza:
32%
Én csak azokat utálom,akik felvonulgatnak.Ennyi erővel lehetne hetero felvonulás is.Amúgy,az emberek többsége le se szarná őket,ha nem a nyilvánosság előtt (buzulnának),hanem otthon,ahol azt csinálnak amit akarnak.De így,h povokálják az embereket,a felvonulásokkal,ne csodálkozzanak ha meglesznek verve.
2013. márc. 6. 11:54
 3/44 A kérdező kommentje:
Soha nem voltam felvonulni,meg nem is megyek.Nem látszik rajtam,hogy meleg vagyok. A lányoknak is nagyon be jövök,de én a fiúkat szeretem:)Nem szoktam nyilvánosan ölelkezni a barátommal. Ezt így ell lehetne fogadni? :-)
2013. márc. 6. 12:04
 4/44 anonim válasza:
94%

Én egyáltalán nem vetem meg, mert ez a szabad akarat. Nekik ez tetszik. nekik meg az idegen, amit mi csinálunk. Soha nem szóltam le őket. Az idegesít legjobban, amikor azt hiszik, hogy a meleg bármelyik meleggel összejön. Náluk is van szerelem és nálunk is. Én nem szólom le őket. L/16 (hetero, még mielőtt kérdezitek)

U.i.: Nyugodtan lepontozhattok, puszta jószívűségből.

2013. márc. 6. 12:05
 5/44 anonim ***** válasza:
69%

Azért, mer nagyon előtérbe kerültek, főleg a médiának köszönhetően, mer ott minden sz@rt letudnak nyomni az emberek torkán. De mint mindent, pl. mikor anno bekerült a köztudatba a drog, v. a kuräk.. Ezért nem is nézek tv-t. Ha rám hallgatsz nem foglalkozol mással, ha Neked így jó, más nem számít. Meg ne egy ilyen oldalon keress válaszokat, sok az elfogult ember.

(N)

2013. márc. 6. 12:08
 6/44 anonim válasza:
25%
hát nem hittem volna hogy lány vagy :D
2013. márc. 6. 12:09
 7/44 anonim ***** válasza:
78%

Mert homofób barmok, a politika meg hergeli őket. 1995 óta van melegfelvonulás Budapesten, 2006-ig, a szélsőjobb megerősödéséig a kutya sem figyelt rá. A mélyen tisztelt csőcselék nem tudta megdönteni a kormányt , úgyhogy kellett nekik egy kevésbé védett, elnyomható ellenség, megtalálták a melegekben. Mindig ez van, amikor szarban egy ország, és mozgolódni kezd a szélsőjobb.

Nézd meg most a melegfelvonulást, lassan már egy temetési menetre hasonlít, mégis "p*cslengetésről" beszélnek egyesek.

2013. márc. 6. 12:12
 8/44 anonim ***** válasza:
84%
(bocsánat, '97 óta van Pride budapesten)
2013. márc. 6. 12:15
 9/44 anonim ***** válasza:
73%

"lassan már egy temetési menetre hasonlít"

Hát nem pont. Minden évben van egy egész válogatott (szerintem némelyik nem is b*zi csak egy-egy lefizetett színész, hogy járassa le őket) akik kb. gatya nélkül lóbálják a répát, meg bibliákat taposnak, esetleg fordított keresztekkel pózólnak... Miért kell ez?

Sokkal jobb lenne a normális melegeknek a hülye felvonulás nélkül. Kisebb médiacirkusz, kisebb ellentábor.

De az meg az aktuális politikusoknak nem jó, mert akkor rájuk figyelnének, hogy "hé Gyuri mi ez a 4,1%-os visszaesés? Vagy Feri hogy is volt az a reform dolog?"

2013. márc. 6. 12:16
 10/44 kovpet ***** válasza:
71%

"Minden évben van ... akik kb. gatya nélkül lóbálják a répát, meg bibliákat taposnak, esetleg fordított keresztekkel pózólnak"

Ez kb egyszer volt, vagy 10 évvel ezelőtt. Minden évben csak a kurucon van így.

2013. márc. 6. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!