Mért bántják a melegeket?
A pedofília sem szégyen és nem is bűncselekmény.
Az a bűncselekmény, ha valaki valóra is váltja a pedofil vágyait, tehát ha bánt egy gyereket. Azt nyilván nem lehet tolerálni, mert ilyenkor a gyerek sérül.
Azt, aki pedofil, de kibírja, inkább tisztelni kellene. Ha kibírja. Ha nem, akkor viszont le kell ültetni.
Két egyenrangú felnőtt ember közös döntésén alapuló kapcsolathoz senkinek semmi köze. Meg a pedofíliának sincs hozzá köze. Nem is értem, hogy hogy jön ide, női pedofilok is vannak, meg kislányokat szerető férfi pedofilok.
A toleranciás részhez inkább nem szólok hozzá. Egy vaknak sem érdemes magyarázni a színeket...
Kérdező!
Őszinte leszek!
Volt egy hozzászóló, aki kérdezte, hogy miért ne foghatná meg a szerelme kezét az utcán?... Engem ezen sorok láttán elfogott egy gyengébb "émelygés".
De, szüleim arra tanítottak, hogy tiszteletben tartsam az embereket.
Ezáltal, ha Te jönnél velem szemben az utcán kézen fogva a "pároddal", akkor egészen biztos lehetsz abban, hogy még ittasan se pocskondiáználak le és nem bámulnálak meg benneteket.
De, hogy ép ésszel ezt nem tudom felfogni, hogy miért nem a punc1ra buktok,... / miután a punc1 a mádosik otthon :D / ...az is biztos.
Tehát, én toleráns vagyok abszolút mértékben, csak meglehetősen furcsa látvány számomra két meleg, mint egy pár.
Ui.: Viszont volt egy feltétlezhetően meleg hozzászóló, aki a bibliás arcot elküldte a halálf@szára!
Az a hozzászólás tetszetősre sikerült! :D
Nem is kell, erről beszéltem, mikor kész tények elé vagytok állítva akkor lapítotok, többre nem telik.
Jah de, nyomogatni a piros kezeket:D
Mert akkor huu, de nekünk lesz igazunk és h kibas.zunk a másikkal:D
Hát csoda, ha szarba se nézlek titeket?Sőt tudjátok mit, direkt írok még pár komit, h a délután se unatkozzatok és legyen mit lepontozni;)
Bu.zik:D
"Na a szokásos:
"Én nem vagyok bu.zi, csak alapjáraton állok ki ilyen harciasan a bu.zik mellett"
Na persze."
- Na, a szokásos, "ja, persze, majd pont egy heteró védi a melegeket" duma.
"Olvasni meg tudok, de a mellébeszéd nem érdekel.
Egyébként hol egy bu.zi, aki válaszolna a kérdésemre?
A válaszaim nullán, de kontra nem érkezik rá.
Erről beszéltem, csak hisztizni tudnak meg hajtogatni, h mekkora normális dolog seggekben túrkálni:))))"
- Kérdésedre rajtam kívül mások is válaszoltak. Ha nem hiszed, olvass vissza.
Egyébként már afeltevésed is röhejes, mely szerint egy embercsoportnak szó nélkül kellene tűrnie a megvetést, mikor az ember közösségi lény, leginkább az határozza meg, mit gondol róla a társadalom. De láthatóan még ssoem gondolkodtál ilyeneken, ahogy az biztos, hogy nem is éltél át hasonlót.
Van egy javaslatom: költözz le a Vajdaságba, aztán értsd meg, ha meg akarnak verni azért, mert magyarul beszélsz.
"Nem is kell, erről beszéltem, mikor kész tények elé vagytok állítva akkor lapítotok, többre nem telik."
- Kész tényt egy betűt nem írtál, viszont személyes mocskolódást annál inkább.
40%-os:
Arra a kérdésre egyszerűen nem várhatsz komoly választ, miszerint "miért baj az, ha gyűlölködünk".
De úgy látom, hogy mégis várnál, így kapsz: nekem nem baj, a te életed lesz szar tőle, nem az enyém :)
A gyógyszerek természetesek? A számítógép az? Mobiltelefon? Gondolom használsz ilyesmit. Ezek az állatvilágban nem nagyon fordulnak elő. :)
Homoszexualitás viszont előfordul.
És mi a normális? Ki szerint kell nézni?
Jut eszembe: ha egy nő turkál egy férfi seggében (vagy fordítva) az szerinted normális? Vagy ha egy meleg pár NEM turkál egymás seggében, az ok? Mert hogy lepődj meg: nem minden meleg közösül análisan tudtommal.
A segg az segg, turkálni benne (ha már trágárkodunk, f*sszal) jó érzés, ezt sok heteró férfitársam is megerősítheti.
Az meg, hogy én a férfi segget preferálom női helyett? A homoszexualitás a tudomány mai állása szerint teljesen természetes része az emberi szexualitás spektrumának. Az élettani okait még vitatják, de bizonyos elméletek szerint kis mértékben ugyan, de ez is segíti a faj fennmaradását (ez egyébként mindenféle biológiai diverzitásról elmondható). Sőt nem csak az emberi fajra jellemző, az állatvilágban is előfordul, főleg azoknál a fajoknál, akik nem csak ösztönösen szexelnek, hanem a jelek szerint élvezik is (pl. delfinek, bonobó csimpánzok).
Tudod, mi nem fordul elő viszont az állatvilágban? Homofóbia. Ha természetellenes dolgokról van szó, inkább itt kéne kutakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!