Ti is élőben hallgatjátok most a Depeche Mode koncertet?
Figyelt kérdés
Nem lakom túl közel a stadionhoz, nem tudom, aki a közelében lakik, tud-e aludni... én nem.2013. máj. 21. 21:58
1/9 anonim válasza:
Ja, durva, rezeg az ágy alattam is. Még sose hallatszott el hozzánk se ennyire koncert zaja.
2/9 anonim válasza:
Megmondhatnátok, milyen környéken laktok...
3/9 A kérdező kommentje:
Zugló. Nagy Lajos király útja.
2013. máj. 21. 22:12
4/9 sándorjános válasza:
Jó nektek xd, mit nem adnék egy Depeche Mode élő koncertért TELJESEN INGYEN :DD
5/9 A kérdező kommentje:
Hát én átadnám neked szívesen, aludnom kéne, 5-kor keltem, és reggel is 5-kor kéne kelnem, de nem tudok aludni, a beleim is remegnek... de legalább a zenét is hallom nemcsak a basszust :)
2013. máj. 21. 22:21
6/9 anonim válasza:
Én is hallgatom, egy kicsit messzebb lakok ugyan de azért kint az erkélyen lehet hallani.
Én élvezem, most is kint ülök, laptop az ölembe közbe írogatok, meg melegít is valamennyire, sör oldalt a kis asztalon és így jó.
Én nem nagyon szeretek koncertre járni a tömeg miatt, meg ugye a fülem sajnos nagyon érzékeny és nem egyszer jártam már úgy hogy a fülem begyulladt egy kisebb koncert után. Hát akkor ezt hogy bírta volna, bár ha lett volna rá lehetőségem tuti elmentem volna, de mivel anyagilag nem állok úgy, így az erkélyről élvezem.
VIP kilátó, egyedül vagyok, a barátnőm simán tud aludni, pedig a szobában is hallani, én meg ráérek mert ma pihenős vagyok, holnap meg éjszakára kell mennem melózni, így évezem :)
7/9 anonim válasza:
Szintén Zuglóban (Amerika út mellet) lakom, és ennyire még idáig sem hallatszott el soha semmi.. jó lenne már aludni lassan
8/9 anonim válasza:
Hát én a stadionban hallgattam :D
9/9 anonim válasza:
Basszus! Én egész éjjel hisztiztem, hogy nem mehetek, kb úgy 3 napig szabályosan tomboltam (egyet elötte, egyet a napjás, és egyet a ráköbetkezö napon...), TI MEG ÉLÖBEN HALLGATTÁTOK TÖK INGYEN...!!!! Hát ez azért elég király dolog... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!