A God Seed (ex Gorgoroth) ad koncertet a név és felállásváltozás óta? Időpont, helyszín?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 16:39
1/3 anonim válasza:
Zsír, te is szereted a Black metalt? állat. küldj má privátot én is imádom a stílust. gaahl börtöne nem voltak semmik. Na mindegy. A válasz nem. a god seed már nem is létezik. gaahl abba hagyta az éneklést King ezért létre hozta sahgrathhal együtt az Ov hell-t.Az Ov hell ugyan az a zene amit God seed néven akartak kihozni. nagyon jó lemez lett, de fléelek hogy nem lesz folytatása. king amúgy most dani filthel is csinált egy együttest arra is kíváncsi leszek.
2/3 anonim válasza:
És miért hagyta abba Gaahl az éneklést? A coming outja után nem tudott már érvényesülni a műfajban? (Én nem vagyok annyira beletemetkezve a bm-ba, inkább a szimfonikusabb, dallamosabb dolgokat szeretem, de persze valamennyire érdekel)
3/3 anonim válasza:
Igazából erre nincsen normális válasz. Miután jogilag kirúgták utána ugye jött a good seed majd a wardruna. a wardrunaban volt pár fellépése aztán bejelentette hogy abba hagyja. egyébként felvállalta még 2008ban azt is, hogy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!