Szerintetek By Alex bent lesz a legjobb 10-be?
11: Persze.
De régen észre kellett volna venni, hogy ez nem az a verseny, ahol a legtisztább hangú énekes megalapozza a világhírt.
ByeAlexet sokan támadták, hogy nem odavaló: de igen. Az eredménye is ezt igazolja.
Szerintem igazából szomorú, mert rajta és sok más versenyzőn is látszik, hogy az esemény színvonala csak romlik.
Rengeteg hamis hangú, semmitmondó énekes, egy kaptafára írt, abszolút nem kiemelkedő zeneszámmal.
13: Pedig szerintem pont ettől érdekes, hogy van ott mindenféle stílus. És az sem baj, ha nem tökéletes egy-egy produkció, de valamiért megfogja az embert az egyszerűségével vagy csak szórakoztatja mert vicces. Vagy csak furcsa, mert nem minden nap hallani ilyet. Én például az X-faktoros meg a sok megasztáros versenyt nem tudom megnézni, mert nem bírom. Az első megasztárt néztem a feléig.
Tisztában vagyok azzal, hogy ha Pál Loretta meg a többiek akik mehettek volna a versenyre egy tál babfőzelék utáni fingóversenyt rendeznek akkor is sokkal szebb hang jön ki belőlük alul mint egyes énekesekből fent, de akkor is UNALMAS a sok egyenénekes az egyendallal. Unom azt a sztárolást ami megy a kereskedelmi tévékben, unom az egészet úgy ahogy van a felkapott "jajtenagyvilágsztárleszel" ömlengéssel, a mentorokkal vagy hogy nevezik magukat, csak trendi legyen meg ne magyar szó.
14: "Ennyit a sok szerencsétlenről aki egyáltalán nem tud drukkolni a saját országát képviselő versenyzőnek...."
Na ez meg a másik. Aki kikerült, egy otthoni verseny győztese.
Ha nem akarták, hogy ilyen produkció menjen ki, akkor teccett volna kérem nem a nézőket szavaztatni (persze, a pénzecske az kellett az sms-ekből, mi?), hanem közölni a néppel, hogy XY megy.
De ha már megkérdezték a botfülű, ízléstelen pórnépet, ezzel komoly lelki traumát okozva Hajdúné őnaccságának meg a többi mitiscsináltkikisők celebnek, akkor illik elfogadni a végeredményt és gratulálni a győztesnek.
15:Szerintem félreértesz.
Díjazom az egyéni produkciókat, koreográfiát, jelmezeket kifejezetten, sőt, nálam az anyanyelv bónuszpont.
Abban nem értek egyet, hogy lehet sz*r hangjuk is, ha jó az előadás. Számomra a kettőnek egyszerre kell létrejönnie.
Emellé várok valami pluszt - amit a zenész AD magából, ahol látom, hogy ebben tényleg benne van ő. A mostani fesztiválon és már az évekkel ezelőttieken is folyamatos trend, hogy mások által írt, a zenész szájába adott bugyuta dalokat adnak elő, amit kifejezetten utálok.
Németországban élek egyébként. Itt eredetileg egy bajor népzenei bandát küldtek volna, majd államilag átváltoztatták a döntést egy diszkózenére. Most sajnáltatják magukat, hogy mi lett. A görögökéhez hasonló performansz lett volna, vicces némileg, de zeneileg megalapozott, hagyományos ruhában és hangszerekkel. Sokkal jobban örültem volna neki.
A kérdésben emlegetett díszb.zival azért nem szimpatizálok, mert világrendet követ, és ezzel igyekszik a fiatalok szívébe belopni magát. Úgy néz ki, mint egy csöves, mert ez a divat. Alteros vagy hipszter vagy a fenetudjami a szöveg - teljesen értelmetlen, de rohadt"elvont", mert az divat. Zeneileg kuka az egész, ezt nem lehet tagadni.
Nem nézek megaszart és társait, mert ott sem saját dalokat láthatunk, hanem amit a szájukba adnak, és az öltözet, előadás is erőltetett.
Az olyan számokat szeretem, amik tényleg mondani akarnak valamit, de ezek ma ritkák. Sajnos. Pl. amikor a spanyol hölgyemény is jól elénekelte, hogy ők a fény meg az univerzum meg szívem és hasonlók (beszélek spanyolul, a pontos szövegre már nem emlékszem), akkor a fejem fogtam. Sablonos, unalmas, semmitmondó. A nyelv miatt ért valamit számomra egyedül. Ahogy alexka teljesítménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!