Mik a jelei ha a legjobb barátnőim irigyek rám?
Olyan tanácsokat adnak neked, ami tuti bukásra visz.
Hazudoznak a partneredről, és megpróbálnak folyamatosan padlóra küldeni lelkileg.
Nálam ezzel próbálkoznak/tak.
-folyton lehúznak, akármilyen jó történik veled, vhogy mindig azt hozzák ki, hogy gáz, vagy mégsem annyira jó
-megpróbálnak összeugrasztani a pároddal (ha miatta irigyek)
-egy buliban ünneprontóak, és rögtön haza akarnak menni, meg csinálják a fesztivált, hogy a középpontba kerüljenek, ha hozzájuk nem megy oda annyi srác
-megpróbálnak lebeszélni a csinosabb ruhákról
-kiderül, hogy pletykákat terjesztenek rólad
-a hátad mögött mindenfélének elmondanak
-minden sikeredet ráfogják arra, hogy jaj, mert te gazdag vagy/szerencsés vagy/sokkal mázlistább vagy a tanulási képességeiddel/csak a szépséged miatt sikerült (nekem pl. barátnőm kezdte el anno ezt a "neked olyan szerencséd van, mert könnyen tudsz tanulni, azért vagy ötös, én meg annnnyit tanulok, de nekem csak 2-es, 3-as... csak érdekes módon folyton a ZP-ben, a free hug rendezvényen, házibuliban meg rapkoncertben meg békejeltüntetésen "tanult"... kb. átlapozta a fejezetet 1x, én meg belegebedtem a tanulásba, de nyilllllván csak azért jobb a jegyem, mert nekem könnyebben belemegy a fejembe).
-utánozni próbálnak, ha meg rákérdeznek, akkor tagadják, és kihozzák, hogy te vagy a másolós
-gyanúsan kihagynak egy csomó programból
-fikázzák a cuccaidat, ízlésedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!