Szerintetek By Alex bent lesz a legjobb 10-be?
Ja, akkor én értettem félre. Azt hittem, már csak 10-en vannak.
Viszont elképzelhető, hogy bekerül a 10-be, azon sem lepődnék meg, ha megnyerné (bár szerintem nem fogja, pedig nagyon örülnék neki).
Sokan nem vették észre, hogy ez egy cirkuszműsor. Mindig nagyot akarunk alkotni aztán meg pofára esünk. Nézzétek meg a korábbi évek nyerteseit, egy Whitney Houston is lehet, hogy az első rostán kiesne. Nem kell véresen komolyan venni, szórakozni kell rajta és kész.
Nem tudom hol élnek, aki szerint benne lesz.
1. Sajnos általában nem csak azért szereplünk le az euróvízióban, mert sz*rokat küldünk, hanem mert Európa nagy része nem szimpatizál velünk. Minden évben megfigyelhető, hogy az egymással jó "viszonyban" lévő országok egymásra osztják a pontokat. Mi kapunk párat a finnektől, lengyelektől aztán csókolom, ennyi szokott enni.
2. A jelenlegi politikai helyzet és sok balhé miatt a béka segge alatt van a Magyarországgal szimpatizálók száma, ami még kevesebbre teszi a potenciális szavazók számát.
3. alexka b*zi, a dal butyuta és az egész eg kupac szerencsétlen sz*r.
ennyit rólad kedves utolsó:)
amúgy nekem személy szerint a dalai nem jönnek be,de mivel a mi országunkat képviseli nem kéne leszólni és elmondani mindennek,hanem támogatni.mo-n meg főleg divat a sajátunkat ócsárolni nemde?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!