Fiatalabb fiúval kapcsolatban lenni?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Megtetszett egy 15 éves srác, ő érdeklődött előbb irántam,sokkal idősebbnek néz ki,és a felfogása is nagyon fejlett. Kezd kialakulóban lenni valami köztünk,de a barátaink nem igazán örülnek ennek... meg én is megrontónak érzem magam XD Volt már valaki hasonló helyzetben?
Normális válaszokat szeretnék kapni... köszi.
2013. máj. 15. 11:14
1/3 anonim válasza:
bizony, amíg nem nagykorú, addig ha az ő beleegyezésével is szexelsz vele, akkor is megrontó vagy
2/3 A kérdező kommentje:
szex jó darabig nem lenne....
2013. máj. 15. 13:21
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha jól érzed vele magad, és tényleg érett, akkor azért nincs probléma.
Én 17 vagyok, és volt egy valami "alakulóban" egy 15 éves fiúval, és ő sem volt gyerekes meg éretlen, de mégis úgy éreztem, hogy túl fiatal valahogy. Mondjuk nekem egyébként is az idősebbek tetszenek :D
De mondom, ha ti szeretitek egymást, meg tudtok beszélni mindent, akkor nem számít az a pár év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!