Van egy jó barátnőm, akit nagyon szeretek de nem tudok vele mit csinálni. Foglalkozzak vele amíg tudok vagy hagyjam?
Nálam 5 évvel fiatalabb és nagyon jó a kapcsolatunk. Ő nekem olyan mintha a húgom lenne. De van egy barátnője, aki nagyon rossz hatással van rá és sokat is összevesztünk már miatta. A legnagyobb gondom az, hogy valamiért felelősséget érzek iránta és nem szeretném ha rossz irányba menne el. Most 14 és még csak most kezdi igazán majd felfedezni az életet, bulik, pia, pasik stb..és hogy őszinte legyen eléggé tudja befolyásolni a kedves barátnője és félek, hogy belesodorja a rosszba. Tudom, hogy nem akadályozhatom meg ezeket a dolgokat és nem is akarom, de nem szeretném, ha átlépne egy bizonyos határt..saját tapasztalatból. Sokszor próbáltam már beszélni vele stb., de néha mintha a falnak beszélnék. A másik baj, hogy elmegyek továbbtanulni és még annyira sem fogom tudni szemmel tartani mint most. Próbáltam már túllépni rajta, hogy nem érdekel hogy mit csinál, de aztán valahogy mindig feltűnik és kezdődik előröl minden.
Jól jönne pár tanács, hogy mitévő legyek vele kapcsolatban!
hiába mondanám el neki nem hiszem hogy nagyon érdekelné..
csak annyira szeretem mintha a húgom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!