Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Engem mindig megaláznak,...

Engem mindig megaláznak, hogyan álljak ki magamért?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenkit megalãznak,ilyen a világ.Rajtad múlik,magadra veszed e vagy sem.Lehet az is,hogy ha kevės az önbizalmad,apró dolgok is jobban megviselnek.Ha bízom magadban,azt mások is megérzik és kevésbé néznek céltáblának.A legkönnyebb erő növelő megoldás a sport.Ha fittebb vagy a lelked is erősebb lesz.
2013. máj. 11. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Engem akkor szoktak, amikor mindenkit meghallgatok, segítek, stb. , tehát olyan a szemléletem, hogy minden nézőpontban van valami igazság, senkinek sem lehet teljesen igaza, így nekem sem.

Ha viszont kiállok azért, amit gondolok, és határozottan beszélek, a magam érdekeit tartom szem előtt, akkor nem aláznak meg, legfeljebb féltékenyek lesznek, vagy lekopnak az életemből.

2013. máj. 11. 23:35
 3/7 anonim válasza:
2 rendes pofon vagy egyszerüen síp csonton rugod a hatás garantált
2013. máj. 11. 23:59
 4/7 A kérdező kommentje:
:)
2013. máj. 12. 00:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Fizikailag erősíts a testeden, ahogy azt már előttem írták.

Ezenkívül nagyon kevés infót adtál. Kik aláznak ? Az osztálytársak ? Valamilyen banda ? Vagy kik ?

2013. máj. 12. 10:42
 6/7 A kérdező kommentje:
régen azok is, utoljára munkahelyen
2013. máj. 12. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos, ismered a mondást: Ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak, van neked szád is!
2013. máj. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!