Az egyik ismerősöm most fog szabadulni a börtönből és sajnos nincs hová mennie. Hogy vegyem rá a páromat, hogy befogadjuk?
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 14:18
61/77 anonim válasza:
Figyelj! Ez a Büntető törvénykönyv:" 46§ A határozott ideig tartó szabadságvesztés legrövidebb tartama két hónap, leghosszabb tartama tizenöt év; életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntetendő bűncselekmény, bűnszervezetben, különös vagy többszörös visszaesőként történő elkövetés, továbbá halmazati vagy összbüntetés esetén húsz év." Szóval védheted itt nekünk, meg is bánhatta, de hogy közlekedési balesetből származó emberölés miatt ült volna, az nem igazán hihető, akárhogyan is próbálod mentegetni. A párod helyében én kitennélek, nemhogy még egy bűnözőt is a nyakamra engedjek hozni.
62/77 A kérdező kommentje:
Valahol neki is laknia kell és ha ezt a párom nem érti meg akkor egy önző, szívtelen dög.
2013. máj. 13. 09:43
63/77 anonim válasza:
Igazad van!!! Milyen onzo, hogy nem akar egy 15 evet ult bunozovel lakni!!! Ilyen szemet ember, nem is ertem!!!! Mi az hogy nem elvezne egy sorozatgyilkos/maffiavezer/akarmi bunozo tarsasagat??? Mi az, hogy nem tudna nyugodtan aludni egy masodik Ted Bundyval vagy Al Caponeval a masik szobaban???? Hagy ott azonnal, nem erdemli meg, hogy vele legyel!!!
64/77 A kérdező kommentje:
Ő nem sorozatgyilkos és nem maffiavezér. Csak egy szerencsétlen ember aki egyszer megbotlott.
2013. máj. 13. 10:02
65/77 anonim válasza:
?De miért te akarod megoldani az életét? s ha megbánta? A halott ember családja sokat ér a megbánással. És nehogy már egy gyilkos fontosabb legyen mint a párod?
66/77 A kérdező kommentje:
"Nehogy már egy gyilkos fontosabb legyen mint a párod"
Nekem a párom soha nem volt fontos mert nem érdemli meg, hogy az legyen.
2013. máj. 13. 10:52
67/77 anonim válasza:
Akkor meg egyszerű a képlet. Hagyd el a párod és költözz össze a gyilkos barátoddal. Ezért kár volt kérdést kiírnod.
68/77 anonim válasza:
Nem értem a dilemmádat: elköltözöl a párodtól és összebútorozol pasival. Ennyire egyszerű. Mindenki jól jár.
69/77 anonim válasza:
Amúgy kíváncsiságból: mit követett el? Privátban is megírhatod.
70/77 anonim válasza:
"Nekem a párom soha nem volt fontos mert nem érdemli meg, hogy az legyen."
Valóban indokolt a "párom" szó, de tényleg. Együtt laktok, néha keféltek, de egyébként sz.rsz te rá. Akkor miért nem tudsz mindenféle kérdés nélkül dönteni, kirúgni a palit, és beköltöztetni magad mellé a kedves priuszost?
De ááá, nem kamukérdés, ááá, nem egy unatkozó kölyök vagy. Na persze. Kellően vérlázító ahhoz, hogy kamukérdés legyen. :)
Ahogy az angol mondja: Get a life! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!