Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a gonosz?

Tényleg én vagyok a gonosz?

Figyelt kérdés
Nem hívtak meg valahová, ennek ellenére a párom szerint mennem kellett volna vele. Nekem meg bántó volt, hogy rám a kutya sem gondolt. Itthon maradtam és most azon gondolkozok, hogy jól tettem-e. Elnézést attól aki már olvasta a kérdésem. Ti elmentetek volna egy olyan bulira ahová nem hívnak meg?

2013. máj. 10. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Most mondtad, hogy küldtek sms-t.

Nekem az kicsit hisztiszagú kezd lenni, ne kelljen már külön meghívót küldeni neked egy baráti összeröffenésre

2013. máj. 10. 19:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hiszti, nem tudom. Az sms-t a páromnak küldte a haverja és kizárólag arról szólt, hogy Ő megy-e. Az elején a párom is úgy beszélt a programról hogy csak Ő fog menni. Aztán az utolsó pillanatban besértődött hogy én meg miért nem készülődök.
2013. máj. 10. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor talán nem a társasággal van a baj, hanem a pároddal, hogy ő akart elfelejteni magával vinni...

Nekem is és a páromnak is természetes, hogy ha valamelyikünket meghívnak valahova a barátaink, akkor a másik is jön velünk. (egy kivétel, a havi egy csajos nap, de ezt a párom is tudja)

2013. máj. 10. 20:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Tudod mit, ne duzzogj,ne agyalj feleslegesen, péntek este van, öltözz fel gyorsan és érezd jól magad!!!! :)
2013. máj. 10. 20:07
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es, köszi! :) Próbálom összeszedni magam, csak elmenni nem merek itthonról, mert akkor a párom megint be fog durcázni rám. Majd máskor én is megyek, ha hívnak.
2013. máj. 10. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a párod már elment? :(
2013. máj. 10. 20:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen. 1x visszafordult, jól lecseszett, aztán csak elment.
2013. máj. 10. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!