Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem fogadjátok el az Úr...

Miért nem fogadjátok el az Úr Jézust?

Figyelt kérdés

Azért mert nem akarjátok át adni életetek írányítását Istennek?

Miért nem tesztek egy próbát, hogy létezik-e vagy sem?

2013. máj. 10. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem fogadod el Krisnát?

Azért mert nem akarod át adni életed írányítását Krisnának?

Miért nem teszel egy próbát, hogy létezik-e vagy sem?

2013. máj. 10. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért nem fogadod el Zeuszt?
2013. máj. 10. 20:33
 13/18 A kérdező kommentje:

Itt én vagyok a kérdező:)

Én kerestem Istent belenéztem sok vallásba és mondhatom hogy egy Isten van, hogy honnan tudom mert kijelentette magát nekem.Megismertette magát nekem mint Élő Isten.

2013. máj. 10. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Az egyiknek meg Krisna. Másnak meg Zeusz. Miért pont azt kellene elhinni, amit te állítasz?
2013. máj. 10. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy mondod. Én nem akarom átadni magam semmilyen istenségnek, azért, mert én abban hiszek, hogy mindent ÉN irányítok. Az ÉN SAJÁT döntésem volt az, hogy délután lemenjek a boltba, vegyek egy üveg rosé-t, és itt iszogassam a gép előtt, miközben neked válaszolok. Nem irányítja az embert és a világot semmilyen isten, azt, amit teszel, te döntöd el, és nem más. Persze, én ettől tiszteletben tartom, hogy te hiszel benne, de én nem is zaklatlak, hogy te miért nem fogadod el, hogy nem létezik. Ne akarjuk már egymásra erőszakolni a nézeteinket...
2013. máj. 10. 21:47
 16/18 pelgrim ***** válasza:

Hát igen, a kérdés hiszékeny vakbuzgó elméből származó zaklatásnak tűnik, még akkor is, ha csak az válaszol aki akar, méghozzá névtelenül.

Mindamellett nem kételkedem abban, hogy Jézus valóban létezett, és hiszem hogy most is jelen van, nem látom, de érzem jelenlétét, a tudatomban balra tőlem, egy lépéssel mögöttem. De nem úgy mint „Big Brother” inkább mint egy hatalmas testvér, nagyon előzékeny, tiszteletben tartja gondolataimat, érzelmeimet, lépteimet, …

Nem teszek próbát, mert nem kételkedem abban sem, hogy Isten létezik, nem mint egy valaki, aki mindent teremtett, inkább mint egy önfejlesztő Ihlet, melynek fejleménye minden más létező. Melynek a leg-előbbre haladt fejleménye itt a Földön az Emberiség. Az emberiség, kinek kérésére nagyja közt megjelent az, akit ma Názáreti Jézus néven ismerünk. Mint egy kifejezésre, kinyilatkozásra törekvő Eredeti Ihlet, amely kinyilatkoztatása révén mindenben jelen van mint egy vezérlő Alapelv egy kimeríthetetlen forrás, melyből folyton hatalom, bölcsesség és szeretet árad.

2013. máj. 11. 10:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Én személy szerint örülök, hogy megtaláltad Istent! Azonban pont itt, ezen az oldalon felvetni ezt a kérdést...annyi értelme van, mint egy második segglyuknak.

Egyébként meg mi az, hogy próbát tegyek, hogy létezik-e? Hol élsz a középkorban? Isten létezésében a hívők hisznek és nem tudják! Pont ez a hit lényege.

és egy utolsó gondolat, kedves kérdező: Isten szabad akaratot adott az embereknek. Azt hisznek, amiben akarnak, nem erőlteti rá magát senkire, ezért kérlek te se akard ráerőltetni Jézust senkire!

2013. máj. 19. 15:09
 18/18 anonim válasza:

"És amikor te meghalsz elé kerülsz és mível nem hittél benne meg sem próbáltad megismerni nem mehetsz be az ő országába hanem a pokolba kerülsz és kínoztatva leszel egy örékké valóságig aminek soha nem lesz vége."

Ha ez igy van és lezavar mert nem hittél benne akkor te ott lent a főnök haverja leszel mert nem hittél benne, azért miért bántana? :D

2013. máj. 25. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!