Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy férfi beleszeret egy...

Ha egy férfi beleszeret egy gyerekbe az pedofil?

Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ja,15? az nem pedofil.
2013. máj. 10. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja, 23 és 15? Haha,mért nem ezzel kezdted, az nem pedofil! Van olyan lány, aki már 10 éves korában testileg nő, a 15 éves lányoknak pedig nagy része az. Az más kérdés, hogy még kiskorú, úgyhogy ha elcsábítja egy felnőtt, akkor az kiskorú megrontása.

A pedofilok a gyerekekhez vonzódnak, akiknek még csupasz és gyermeki a testük. Mihelyst a gyerek nőies vonásokat vesz fel, már kiábrándulnak belőle.

2013. máj. 10. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Édes Istenem, ez nem pedofilia még csak a közelében sincs. Egy 15 éves már nem gyerek hanem fiatal korú és nyugodtan együtt lehet egy 23 évessel. Ne szólj bele a dolgukba. A pedofilia ott kezdődik ha egy 18 év feletti "férfi" kezd szexuálisan vonzódni egy 14 év alatti kislányhoz. Én is 15 voltam mikor összejöttem a barátommal aki 23 volt. Szüleim elfogadték, ma ő a férjem. Szóval ez nem pedofilia, és ne kavarj.
2013. máj. 10. 22:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Megértettem már hogy nem pedofília.
2013. máj. 10. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!