Tényleg ennyire bántó, hogy nem estem hanyatt a gyerek látványától?
Figyelt kérdés
A szomszédasszonyomnak unokája született. Mutogatott róla fényképeket a telefonján, de nem igazán hozott lázba, amit szerintem észre is vett rajtam, és rosszul esett neki. Nekem is van egy 6,5 éves lányom, de soha nem voltam az a jajjdecukizós, nem megy ez nekem. Persze, illendőségből mondtam, hogy aranyos, de ennyi. Nem hiszem, hogy ez bántó lenne, de nem köszön azóta. Csak erre tudok gondolni, hogy ezen bántódott meg.
27N
2013. máj. 9. 08:59
11/11 anonim válasza:
Én se esek hasra a kisbabás fotóktól, mert az összes olyan egyforma, unalmasak ezek a képek, én mindig nagyokat ásítok, persze próbálom ezt titkolni, hogy ne legyek túl bunkó. Ez van. Biztos ő is egy túlfűtött szuperanyuka, vagyis szupernagyi, aki foggal körömmel harcol a gyerekéért. Ha valaki csúnya pillantást mer vetni rá, azt élve felfalja és cafatokra tépi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!