Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ítélik el olyan sokan a...

Miért ítélik el olyan sokan a rappet?

Figyelt kérdés
Most itt főleg az idősebbekre gondolok (szal nem a tizenévesekre). Sokan egyetlen számot se hallgattak meg, de jönnek azzal, hogy a rap nem zene. Szerintük értelmetlen, és nincs semmi mondanivalója. Közbe pedig tény hogy sokkal jobban leírja az igazságokat, mint az ilyen mulatós zenék, vagy akármi. (Most ezt nem azért mondom, mindenki hallgassa ami tetszik neki, de miért kell elítélni?) Meg csak beszélnek benne és nem is ér semmit... Vagy csak én ismerek ennyi "idősebb" embert aki így áll hozzá??
2009. szept. 29. 19:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Lemaradt:f/16
2009. okt. 16. 20:08
 22/35 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az egész stílusa nem tetszik. A káromkodás, a niggeres stílus, az a stílus ahogy az egészet előadják.
2009. okt. 16. 20:26
 23/35 A kérdező kommentje:

20:04 Látom te legalább tényleg érted hogy miről beszélek. Szal a vélemény az detto ugyanez ;)

De igen ez a legnagyobb baj, hogy sztem akik lenézik az egész stílust, életükbe nem hallottak egy számot se. Vagy csak ilyen külföldi 50 cent-féléket, így igazából nem is értik hogy miről van szó. Csak ha rap akkor fúújj nem zene és ennyi...

2009. okt. 16. 20:48
 24/35 anonim ***** válasza:
70%

Fujj,gyűlölöm mindet! Zenét,stílust,meg akik követik!

Akörnyéken is elég van belőlük,kivétel nélkül mindegyik bunkó,de annyira hogy legszívesebben megfojtanám őket.

Van egy ismerősöm (enyhén haver,de csak nagyon enyhén) New York-os sapkába,az első rész egyenesen oszt vmi szar fekás kardigánba beállít,nézek rá,azt elkezd bunkóskodni,h mit nézel,paraszt meg ilyenek, azt ha nem a buszon lettünk volna akkor a falra kentem volna.

Én gyűlölöm mindet, sokszor rockerek között vagyok,mert rockfesztiválokra azért elmegyünk nővéremmel (nem vok rocker, csak szeretem a zenét) és azok tök jófejek,akiket nemismerek,azok meg nem kötnek belém,szóval nekem ez a véleményem :)

2009. okt. 16. 23:16
 25/35 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem azért elutasítóak, mert általában, tévében, rádióban inkább a "gengszteres", esetleg a "gazdag csávó vagyok nőkkel a farkamon" változatokkal találkoznak.

Anyám és apám is utálja az ilyesmit, aztán látják a sok majmolós, mobiltelefont bömböltetős kis senkit, és természetszerű, hogy elkezdenek fújogni.

Viszont hallgattatam velük Sub Bass Monstert meg Animal Cannibalst, inkább utóbbit, és azt szeretik. Így aztán nem szeretik a műfajt, de megértik, hogy ezen belül is sokféle változat létezik, és válogatni, keresgélni kell, kinek mi tetszik.

De amíg az utánozós, macsózós izé ömlik a csapból is, nem fognak mást gondolni.

Mellesleg, nemt'om, mit kell hisztizni olyan rizsával, hogy "fekák" meg "zenére pofázás"...

Mert ezek nem voltak válaszok, csak beleböfögések.

17/L

2009. okt. 16. 23:30
 26/35 anonim ***** válasza:

23:30 ebben is egyetértünk...de erről mi nem tehetünk...

És igen,valóban sokan közülünk igencsak bunkó,énis találkoztam velük,de belém nem kötnek,mert látják,hogy milyen fajta vagyok...szóval inkább haverkodnak velem :D

Ezek olyanok,mint az állítok...vagyis direkt úgy viselkednek...számukra fontos a látszat,és a respect (tisztelet) ,ha ezek közül egyik sincs meg,semmit se érsz a szemében...ez van ,nem tudok ellenük mit tenni...de ha találkoztok velem,intsetek az utcán ,visszaköszönök ((; 16/f

UI: Örülök,hogy egyrugóra jár a buksónk kedves kérdező.

2009. okt. 17. 10:16
 27/35 anonim ***** válasza:
67%

szard már le hogy mit gondolnak mások...inkább XXL-es cuccokba járnék mint állandóan fekete cuccokba+krumplis zsákkal,vasalt hajjal vagy melírozottal,csillámos feliratú pólóba(általában rózsaszín cucc+ropi alkat társul hozzá...)szerintem ezek sokkal igénytelenebbek!Egyébként én szeretem a bő cuccokat viszont nekem se tetszik az igénytelen sapka félrefordítva.Most biztos lepontoztok mert fáj az igazság!

A rap igenis igényes zene!nehogy nekem valaki azt mondja hogy annak több értelme van mikor valaki ordibál őrült gitár mellett vagy vagdossa az erét mert "jaj de szar az élet" vagy fél óráig mosógépzenét hallgat(tuc-tuc-tuc...)

Minden tiszteletem azoknak akik tudják élvezni ezeket a zenéket!Sose szoktam megszólni őket ugyanezt elvárom tőlük(tőletek) is!A legnagyobb hülyeség valakit a zene stílusa miatt elítélni!(18/F)

2009. okt. 17. 13:46
 28/35 anonim válasza:
Tény, hogy a legtöbb magyar "rapper" arról énekel, hogy "tele vagyok pénzel, nővel, mindennel ami neked nincs". Viszont aki úgy gondolja, hogy mindenki erről rappel, annak ajánlom ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=KkXFirIkblw
2009. okt. 17. 20:15
 29/35 A kérdező kommentje:
Anonim <3<3 :D:D
2009. okt. 17. 22:18
 30/35 anonim ***** válasza:
NEm minden elöadó egyforma....pl:eminem teljesen uj stilusban rapel.
2009. nov. 25. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!