Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ítélik el olyan sokan a...

Miért ítélik el olyan sokan a rappet?

Figyelt kérdés
Most itt főleg az idősebbekre gondolok (szal nem a tizenévesekre). Sokan egyetlen számot se hallgattak meg, de jönnek azzal, hogy a rap nem zene. Szerintük értelmetlen, és nincs semmi mondanivalója. Közbe pedig tény hogy sokkal jobban leírja az igazságokat, mint az ilyen mulatós zenék, vagy akármi. (Most ezt nem azért mondom, mindenki hallgassa ami tetszik neki, de miért kell elítélni?) Meg csak beszélnek benne és nem is ér semmit... Vagy csak én ismerek ennyi "idősebb" embert aki így áll hozzá??
2009. szept. 29. 19:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
69%

"Ha tehetném, mindenkinek adnék 10 évre évi 100 millió dollárt, és utána megkérdezném, hogy érzi magát?"

én biztos örülnék :)

2009. szept. 29. 20:49
 12/35 anonim ***** válasza:
23%
régen én se szerettem a rappet, de a sok GTA-SA multiplayerezés megszerettette velem. azóta rengeteg rappet hallgatok, imádom őket.
2009. szept. 29. 20:55
 13/35 anonim ***** válasza:
70%

Azért, mert akik művelik/szeretik, általában iszonyú igénytelenek. RapET! EGY "P"!

A többi hibáról, amit itt a rajongók vétettek, már nem is szólva.

Amúgy tényleg nem zene. A lényege a zenére szövegelés. Ez mondjuk nem minősítés - csak az igazság.

A mulatós zene meg hogy jön ide? Az a legigénytelenebb fajta. Azzal bármi más összehasonlítva csak jobb lehet.

2009. szept. 29. 22:36
 14/35 anonim ***** válasza:
89%

Régen egyik volt barátom miatt jó sok rapet hallgattam. Általában 2 témája volt, vagy "de nagy kan vagyok van 100millám 10csajom meg nagy f*szom", vagy "nyóckerben születtem de sikerült kitörnöm de azért mégis rinyálok". Rühellem.

A sok félrecsapott sapkás, XXL-pólós igénytelen rapereket meg nagy ívben elkerülöm.

2009. szept. 30. 16:23
 15/35 anonim ***** válasza:
21%

22:36 most azért jöttél ide hogy helyesírás órát tartsál nekünk? úgy utálom az ilyet, és szerintem rajtam kívűl még elég sokan.

bocsi az offért de már meguntam az ilyen okoskodó "nyelvtanból 5-ös voltam" dumákat

2009. szept. 30. 17:31
 16/35 anonim ***** válasza:
93%
De ha a kedvenc stílusotok, akkor illene leírni a nevét helyesen.
2009. szept. 30. 19:48
 17/35 A kérdező kommentje:
De amúgy én nem az ilyen külföldiekre gondoltam konkrétan, hanem inkább a magyarra. Akik tényleg az igazságot írják le, átlátják a dolgokat, szóval a valóságról rappelnek.
2009. szept. 30. 21:12
 18/35 anonim ***** válasza:
96%
A magyar rapperek többsége a külföldieket majmolja(pl Ganxsta és Dopeman a Murder Incből vette a Gyilkosság Rt ötletét). Ugyanaz a téma, kurwák, pénz és döglés a 800 nm-es kecóban. Két téma van(már az előbb leírták): a kőgazdag nagyarc faszi bulákkal és pénzzel körülvéve, vagy gettóból indult politikai helyzetet odamondó gengsztersrác. Egyik sem hiteles. Na ez a baj a magyar rapperekkel is, csak majmolnak de semmi eredeti ötlet.
2009. okt. 1. 08:39
 19/35 anonim ***** válasza:
87%
sztem az öregek ismerték még az igazi zenéket és egy rappernek télleg nem kel tehetség csak ritmusra beszél de pl egy énekesnek egy banbáda kell a hang de mind1 az a fő h a rap nem zene
2009. okt. 1. 16:42
 20/35 anonim ***** válasza:
90%

Nos,szervusztok...

Sok hozzáfűzni valóm lenne...

2 fajta rapper van (igen,2 p-vel kell, nyelvtani alapszabáj,ha ragozzuk,akkor hasonul)

Az egyik divatból csinálja,mert teszemazt megtetszik neki a bő gatya, a sapka ,vagy szimplán a hanyagság,és ezek nyilván 50 cent-et és majkát hallgatnak...mivel ők ismertek.

De van a másik fele,aki érti mit csinál,mit szeret és miről beszél...ez egyértelműen gyorsan megunjaa szövegelést a bandákról,csajokról,lóvéról,stb stb...

De vannak olyanok,akik értelmesen el tudják rappelni azt,ami az élet értelme (egyenlő vagy a másikkal,nem érsz többet egy halandónál,akármennyi dollármilliárdod is legyen a zsebedben)lásd:FankaDeli

Teszemazt,van aki nem hírnévért rappel,hanem mert szeret véleményt nyilvánítani,és nem meggazdagodni akar az egészen lásd:Anonim MC

Van ,aki ÉLETBEN tartja a magyar hip-hop és rap stílust ,és közben pénzt is keres vele.... lásd: Animal Cannibals...

Sorolhatnám még,de úgyis fölösleges,hisz az emberek 90% szerint a Rap szart se ér,és azzal se tisztelik meg ,hogy legalább meghallgatják,miről is szövegelek...

Peace & Love by: KykkZZz

2009. okt. 16. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!