Miért nézi le a legtöbb vékony alkatú ember a kövérebbeket? Miért előítéletesebbek, és "bunkóbbak" velük szemben?
Figyelt kérdés
Bocsánat a kifejezésért!:) De ezt a kérdést már sokan feltették nekem és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!Elsősorban 14-50év közöttieknél tapasztalták ezt!Ha nem a párkapcsolatot nézzük akkor elsősorban nőknél!De férfiak válaszát is várom!2009. szept. 29. 11:41
11/16 A kérdező kommentje:
Nekem a 160 centiméter magasságomhoz 64kilógramm a súllyom.Teltkarcsú testalkatom van!És én is így érzem jól magam mint ahogy a kedves válaszolóm is megírta,nem lennék vékonyabb és így is vannak sikereim a férfiaknál!:)Azokat akik nem tudnak meghízni,én sem ítélem el sőt!De!Vegyük figyelembe hogy bár ez a betegség forma sem ritka a legtöbb vékony testalkatú ember önszántából éhezik és gyötri magát a konditeremben!Mikor lementem egy terembe,a nők-lányok 80%-án azt láttam hogy nem hogy nem élvezik az edzést egyenesen kégyszerből csinálják!
2009. szept. 29. 12:28
12/16 A kérdező kommentje:
Feltennék egy második kérdést is!A ti véleményetek szerint mennyire befolyásolja a végeláthatalan fogyni akarást hogy a ruhákat is a már sovány emberekre tervezik és készítik,és a legtöbb ruha boltban ezeket árusítják?
2009. szept. 29. 12:38
13/16 anonim válasza:
ez hülyeség. én alig 60 kiló vagyok, mint egy hernyós, de semmi bajom a 100 kiló fölöttiekkel se, ismerek egy csomót, és nagyon jó arcok. ők se szívatnak engem, hogy miért nem hízok, én sem őket, hogy fogyjanak. :) amúgy én férfi vagyok, lehet hogy nőknél tényleg máshogy működik.
14/16 A kérdező kommentje:
Jó télleg ne általánosítsunk!Tisztelet a kívételnek kedves férfi válaszolóm!
2009. szept. 29. 12:51
15/16 A kérdező kommentje:
Pont most beszéltem egy doktornővel!úgy jellemezte egy mondattal az embereket hogy "önkép betegek"!
2009. szept. 29. 13:03
16/16 anonim válasza:
En a csontvazak taboraba tartozom, 179 cm es 52 kiloval.
Semmi bajom a "nehezebb" emberekkel, de a sajat boromon tapasztaltam meg, mennyire nem erzem magam jol ducikent. Mikor terhes voltam felmentem 70 kilora es iszonyatosan fajt a gerincem, szuszogtam meg izzadtam. Jo, persze ez nem egyenlo a koverseggel, de akkor megfogadtam, hogy nagyon fogok vigyazni az alakomra. Most 1 eves a lanyom, tan egy kicsit tobbet is fogytam mint kene, de belem idegzodott ez a felelem, hogy nehogy meghizzak mert nem ereznem jol magam es fajna mindenem.
Nem vagyok bunko a koverekkel, sot en ugy latom sokkal jobb a humorerzekuk, rengeteg duci baratnom van, imadom oket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!