Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Te beleegyeznél, hogy a...

Te beleegyeznél, hogy a leendő sógornőd elhozza magával az éppen aktuálisan megismert "pasiját" az eljegyzésedre?

Figyelt kérdés

Nincs gondom a sógornőmmel, elvagyunk egymás mellett. Éli világát, fiatal .. na istenem, szép is az élet. :)

A vőlegényem tegnap sokkot kapott, amikor a hugica felhozta ezt a témát, hogy akkor hétvégén ő is hozna magával egy emberkét.

Leendő anyósomék nagyot néztek, hogy mégis kiről beszél!? Tudniillik a szülők még azt hiszik, hogy az egyetlen kislányuk egy szent és sérthetetlen, a maga megtestesült tökélyében!

Nem kellett sokat várnunk, elmondta, hogy megismerkedett egy sráccal pár 1-2 hete és hogy őt elhozná. A vőlegényem azt mondta, hogy kizárt. "Anyósék" hallani sem akarnak erről a húzásáról, amíg nekik be nem mutatja. Igazából ezzel nem lenne gond, mert ma-holnap "hazacipeli" és ez is kivan pipálva. Viszont ezt is megoldotta annyival, hogy mutatott nekik 1-2 fotót fb-n.

Ezután én következtem, és mindenki az én véleményemre volt kíváncsi. A vőlegényem közölte, hogy ő senki "fia-borját" nem fogja ingyen etetni. Erre "sógornőm" közölte, hogy akkor kifizeti helyette. De, ez annyira nem a pénzről szól.

A vőlegényemnek elvei vannak, ami mellett természetesen kiállok 100%-ig, anyósékat is megértem, bár 21. században élünk .. szerintem tudat alatt tisztában vannak azzal, hogy nem egy apácát neveltek.

Részemről meg .. nos, én ismerem a srácot már vagy 10-12 éve (kicsi a világ..). Egy suliba jártunk, és tudom róla, hogy egy oltári nagy pö*s. Sosem tudott normálisan felöltözni egy alkalomra se. Igénytelen, a szókincse csak káromkodásból áll és szeret inni.

Kb. fél évvel ezelőtt láttam a Keleti környékén "bandázni".. akkor sem volt bizalom gerjesztő.

Viszont nem az én életem, hanem a sógornőmé. Én nem szólok bele, hogy kit választ, mert igazából nem is érdekel.

Kértem pár nap gondolkodási időt arra fogva, hogy a vőlegényemet meggyőzöm, de most már óránként hívogat a sógornőm és totál tanácstalan vagyok.

A kedvesemmel beszéltünk a 7végén erről a "problémáról". Ő továbbra is elzárkózik tőle. Kikérte az én véleményemet és őszintén elmondtam neki mindent, amire kapásból azt mondta, hogy: kár ezen agyalni, te se szívesen látnád.

Ez valóban így van, de azt is tudom, hogy a sógornőm lazán elfogja hozni az esküvőre.. ha akarjuk, ha nem.

Akkor meg, nem egyszerűbb most átesni a "totál égő" kategórián 20 vendég előtt, mint 100 előtt?!

Úgy gondolom, hogy talán a sógornőm is látni fogja, hogy hogyan viselkedik, stb.. és megjön az esze.

Másrészt pedig mégis csak egy nagy nap lesz. Persze, nem olyan jelentőségű, mint az esküvő, de azért ez is egy fontos alkalom.

2013. máj. 6. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem itt nincs kérdés. A többség nem akarja, és 90%ban te sem. Zárjátok le azzal hogy megszavaztátok és ne menjen el.Ne aggódj amiatt hogy az esküvőre el fog menni.., ha olyan amilyennek leírtad akkor addigra már nem lesz a család része. Viszont, a sogórnőd egyáltalán már megkérdezte a csávót?Lehet nem is akarna menni...:) Vagy azt mondja hogy megy és mégsem. De ti vagytok a főnökök, azt csináltok amit akartok!Ezen besértődhet aki akar, majd megenyhül.Kössetek kompromisszumot, hogy az eljegyzésre nem megy el, de ha az esküvőig együtt maradnak akkor oda viheti... Kíváncsi leszek, majd írd meg :)
2013. máj. 6. 14:51
 12/15 A kérdező kommentje:

Azert varjak a dontesem, mert lenyegeben nem csak a csalad azon reazerol van szo. Nem csak az o erdekeiket kell nezni.

Hanem az en erdekemet ia, mivel ez az eljegyzes rolam ia fog szolni. Raadasul ott van a csaladom. Nyilvan oket zavarna, ha ez a ficko ott lenne. Ismerem oket, tudom mi lenne az elso kerdesuk.

Probalom ugy nezni a dolgokat, hogy mind a ket fel erdekei elottem legyenek. Sajat megitelesemet most hatterbe szoritom.

Azt viszont tudni kell a sogornomrol, hogy egy 19 eves lanyrol beszelunk. Elmult 1 evbeb tobb pasija volt, mint ahanyszor fizeteat kaptam.. De nem erdekel, mert az o elete. Errol a szulei nem tudnak, csak mi. 1 honapja meg massal kavart. Most meg ezzel a sraccal 1-2 hete. Megis mi lenne a "okom" arra, hogy ok tovabb maradnak egyutt

Ha valami nem ugy alakul, ahogy o akarja, akkor jon a hiszti.

Es sajnos o azon lazado tinijei koze tartozik, akiknek a pasijai es a baratai ezerszer fontosabbak, mint a csaladja.

Mielott valaki megkerdezi: a volegenyem 32, en 28 eves vagyok.

Szoval akad koztunk korban "elteres"!

2013. máj. 6. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Így végképp nincs ott keresnivalója a pasinak,augusztusra már a nevére se fog emlékezni a leányzó.

Maradjatok abban,hogy az esküvőre iheti ha még mindig együtt lesznek.

2013. máj. 6. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Igazából ezek után azt sem értem, minek írtad ki a kérdést?!

Tiszta sor: a sógornődön kívül senki nem akarja ott látni a pasit.

Az megint más kérdés, hogy így lehet a sógornőd sem lesz ott...

2013. máj. 6. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
En erre azt mondtam volna kapasbol hogy bocs, de ebbe en nem szolok bele, a volegenyem donti el hogy az o reszukrol ki jon.
2015. nov. 10. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!