Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol találnánk egymásra hasonló...

Hol találnánk egymásra hasonló tragédiát átélt párokkal?

Figyelt kérdés

33 évesen elvesztettem családom, páromnak 2 családtagja van,akire számíthat. Egymáson kívül senkink sincs (országváltás miatt már barátok,ismerősök sem)

Szívesen megismerkednék hasonló sorsú fiatal párokkal,hiszen egymást jobban megérthetjük.

Általában ennyi idősen még legtöbbnek élnek rokonai,családtagjai,illetve ismerősöket sem vesztettek el huzamosabb külföldi tartózkodás és lakóhelyváltás miatt. Ezért az "átlag" családdal nem igazán születhet összetartó,szoros kapcsolat. Én olyanra szoros viszony kialakítására gondoltam, amikor pl. karácsonykor, ünnepekkor is meglátogathatjuk egymást,"fogadott" testvérek, sógorok, stb. lehetünk. Lehet,h ez naívan és bután hangzik... de gondoltam egy próbát megér. Szeretnék teljesebb életet élni. A születendő gyerekeimnek is megadni egy "nagybácsi" hasonmást. Vagy keresztszülőt. Még ha nem is igazi..., de több mint a semmi. És legalább két (több) magányos család így egymásra találhat, mint a filmekben...

2013. máj. 5. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Hol éltek? (ország)
2013. máj. 5. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Gödöllő környékére költözünk hamarosan.

A jelenlegi országot el kell hagynunk és el is akarunk innen menni, itt már nem keresünk senkit. Elég baj,hogy az 5 év alatt, akiket nagy nehezen megismertünk,most ráadásul velük is megszakad a kapcsolat, különböző okokból,amiről szintén nem tehetünk (másik kontinensre költöznek, elválnak, hajózni mennek,stb..)

Tehát a kérdésem a magyarországi letelepedéssel kapcsolatos.

Olyan egyszerű lenne pedig.. és annak a másik családnak is jó lenne, ha egymásra találnánk.

2013. máj. 5. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg jó lenne, mert mi hasonló cipőben járunk, de Németországban élünk. Hát ennyi volt. :)
2013. máj. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!