Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy a Magyarorsz...

Mért van az, hogy a Magyarországon tanuló arabok, négerek egész nap a plázákban, gyorséttermekben, mozikban, szórakozóhelyeken, kávézókban és egyéb helyeken költik a pénzüket miközben arról papolnak, hogy Afrikában milyen éhinség van?

Figyelt kérdés
Ez van.. pl.: Debrecenben
2009. szept. 28. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkerülnél egy idegen országba, szerintem te se zárkóznál be, hanem úgy kihasználnád azt a lehetőséget, amit valószínűleg az életedben nem kapsz meg még egyszer, hogy csak na...
2009. szept. 29. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:

"zárójelben jegyzem meg, hogy a muzulmánoknál vallási előírás az adakozás, úgyhogy azért nem csak papolnak a szegényekről, hanem ténylegesen fizetnek is"

A fejlett országok sokkal nagyobb összegeket szednek be és osztanak vissza adók formájában. A zakát csak a középkorban számított sok pénznek.

2009. szept. 29. 11:11
 13/17 A kérdező kommentje:

23:58

Igazad, van a sok "plázacica" barátnőstül csapatostul is gyönyörű ott nap mint nap:S

Amúgy semmit nem adtam afrikaiaknak soha.... itt nem ez volt a kérdés hanem hogy mért ülnek egész nap a plázákba a burger king előtt és mért vásárolnak egész nap? Végülis itt Magyarországon annyit támogatást kapnak hogy megtehetik. szomorú:S

2009. szept. 30. 16:19
 14/17 A kérdező kommentje:

"Ha a külföldiek magyarországi tandíjáról értesülnél, már nem is döbbentene meg annyira a dolog.."

Pont ma hallottam, hogy itt magyarországon azért van annyi külföldi tanuló mert a képzési díj átlagban 5x kevesebb mint külföldön:S

2009. szept. 30. 16:21
 15/17 anonim ***** válasza:
McDANIEL COLLEGE-ben pl. 2 millió forint az éves tandíj. nem semmi :)
2010. jún. 21. 23:02
 16/17 anonim válasza:
Az arabok nem csak afrikabol szarmaznak, a negerek sem csak onnan jonnek ide. Szerintem azert van mert ok nem besavanyodottak, ok elnek,mennek ide-oda es szorakoznak,nem ulnek otthon egesz nap,es szomorkodnak.
2010. júl. 24. 06:23
 17/17 t_viki válasza:

Hát igen érdekesek az eddigi hozzászólások, de akkor had írjam le én is a tapasztalataimat, ugyanis igen közelről ismerek néhány arabot (részben üzleti, részben magánéleti szempontból volt "szerencsém" hozzájuk) és sajnos nem teljesen igaz az, hogy ezen diákok kőkemény pénzeket fizetnének az itteni egyetemeken.. Van jó pár, akiket tol otthonról anyuci-apuci (főleg apuci, ugye) viszont itt ösztöndíjjal és INGYEN tanulnak.. Legalábbis mindaddig míg meg nem buknak párszor.. Ha ezt elérik, pech.. Nekik..

Mellesleg vicces, hogy ezek az emberek mint munkáltató és mint diákok köpnek a magyarokra, egy szennyes, romlott népnek tartanak minket, pont a szabadabb gondolkodásunk miatt.. Hozzájuk képest valóban szabadabb.. Lenézik és amennyire tehetik megalázzák a magyar nőket (persze csak a "romlottakat", de "arra" jók..) Persze ez alól is akad kivétel, node az ugye a kevesebb..

Mostanában sokszor elgondolkodom azon, hogy melyik kultúra, vagy társadalom a romlott? Az, amelyben van "fertő", ezzel-azzal hálás, de nyíltan felvállalva, nem szégyellve, avagy az, amelyben élünk Allah parancsai és Mohamed próféta szavai szerint, elveszünk egy tiszta nőt feleségül, aztán férjként nem bírva a vérünkkel, aki és ami belefér mindenkivel mindent.. Majd a betegséget visszük haza asszonykánknak, akinek talán soha fogalma sem lesz róla, miért jött ki rajta alul herpesz, vagy miért gyulladt be a méhe, mitől lett ilyen meg olyan nemi baja, mikor ő csak a férjével hál..

Én azt mondom, vigyáznunk kéne magunkra, és társadalmunkra, kultúránkra, mert hamarosan nem lesz mit megőrizni az utókornak, és vagy jön egy újabb "törökvész" (ami már a kapukban kopogtat) vagy szemtanúi lehetnek unokáink egy modern kori "arabvész"nek..

Ajánlom a következő cikket figyelmetekbe:

Budai arab negyed: ellenség a kapuk előtt: [link]

2011. febr. 4. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!