Mért van az, hogy a Magyarországon tanuló arabok, négerek egész nap a plázákban, gyorséttermekben, mozikban, szórakozóhelyeken, kávézókban és egyéb helyeken költik a pénzüket miközben arról papolnak, hogy Afrikában milyen éhinség van?
Az is biztos, hogy akik más országokba mennek tanulni, nem a nehéz sorban(éhezők) élők közül valók társadalmi szintet tekintve. És ahogyan a magyar gazdag, elit sz*rik a magyar szegény rétegre, ez van máshol is.
Sajnos.
Mondjuk én inkább azon akadok fenn, hogy sok tinit látok reggeltől estik a plázákban csapatokban...
Nem kell iskolába járniuk, nem kell tanulniuk, senki nem keresi őket otthon?...
Ők vajon miből költekeznek naponta?!
(Bocsi, hogy megkérdezem, de te mennyit adtál már az afrikai éhezőknek?!)
örülj, hogy itt költik a pénzüket, mert az növeli a GDP-t.
én inkább azon vagyok meglepődve kedves kérdező, hogy TE ezt honnan tudod? egész nap járod a plázákat és figyeled merre van egy arab? nincs suli? vagy nincs munkád?
van olyan arab ismerősöm, aki végigbukdácsolta a műegyetemet, mert ellógta az időt, majd a végén megvette a diplomát, anyuék meg otthon örültek, mikor hazament, hogy milyen ügyes diplomás fiuk van
ellenpélda a férjem, aki szintén arab, de keményen végignyomta, elvégezte az egyetemet, és még keményebb pénzeket fizettek a szülei (anno 3800 dollár volt félévenként)
aki ide jön (vagy akárhova külföldre) tanulni az nem a csóró, éhező réteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!