Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyha nektek későn kell...

Hogyha nektek későn kell éjszaka hazamenni és messze laktok mindenféle közlekedési eszköztől és megállótól, nem szoktatok szorongani?

Figyelt kérdés
Hogy élitek túl? Én 20 percre lakok kb. Régen nem féltem, de ma már nagyon félős lettem és úgy érzem, pokollá teszi az életem a rossz arcoktól való félelem. mit csináljak? Hogy küzdjem ezt le? Ti mit csináltok?

2013. máj. 5. 14:52
 1/7 A kérdező kommentje:
jav 20 percre lakok kb gyalog a megállótól.
2013. máj. 5. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ismerős :( Gondolj bele abba,hogy ha félsz, ha nem, úgyis az lesz, ami. Nem változtat rajta a szorongás. Legyen nálad valamilyen önvédelmi eszköz, pl. gázspray és igyekezz nem lemaradni, ha lát sz egy megbízható alakot. Az is jó, ha szóba elegyedsz valakivel hazafelé. Este nyilván kihaltabb a környék, ilyenkor csak az segít, ha szeded a lépteid és van nálad valami, ami megnyugtat. Telefon legyen kéznél. És ne feledd, a szorongás még nem mentett meg senkit.
2013. máj. 5. 15:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb, hogy eddig nem féltem. Csak az utóbbi időben kezdődött ez el és nagyon rossz. Bárcsak olyan lenne minden, mint régen. Régen akármilyen későn is mentem haza és akármilyen kihalt is volt a környék, egyszerűen nem féltem. Még olyan is volt, hogy egy haverommal kiültünk egy tök istenhátamögötti helyre, ott beszélgettünk órákig és semmi, nem féltem. Pedig megfordult a fejemben, hogy megállhat ott egy kocsi és tök védtelenek leszünk, de valahogy mégse rázott meg. Sőt, éveken át késő éjszaka jártam haza munkából és számomra az volt a nap legjobb része, hiába volt minden tele csövessel. Most meg majd összefo.som magam. És ez nem is volt olyan rég, kb 1-2 éve. Mitől lettem ilyen félős? Hihetetlen.:(
2013. máj. 5. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz így élni. Utálom a rettegést.
2013. máj. 5. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Van ötleted, hogy mitől alakulhatott ki?

Ha nincs, az sem tragédia, nem is kell különösebb indok hozzá, nap mint nap történnek borzalmak és természetes, hogy van bennünk félelem. A mérték persze nem mindegy.

2013. máj. 5. 17:12
 6/7 anonim válasza:
Én ilyenkor telefonálok. Szerencsére nem sokat járok haza sötétben, de amikor igen akkor kihalt környéken és telefonálni szoktam, így nyugodt vagyok és valaki mindig tudja hol vagyok és mi történik velem:)
2013. máj. 8. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Most figyelj. Ne elegyedj szóba senkivel. A félelmedet nem kell leküzdened, mert nem tudod. Neked kell megváltoznod. Egy olyan emberré kell változnod aki nem fél semmitől. Ilyenné azonban nem tudsz, ezért fursangosnak kell lenned. Jó megoldást kell találnod. Nem mindegy, hogy kivé válsz. Én ezen a világon egyetlen dologtól félek. A szomorúságtól. De így, hogy mindig szomorú vagyok, nem maradt más, ami félelmet kelthetne bennem. Sebezhetetlen vagyok, de ehez el kellett pusztulnom...belülről
2013. máj. 14. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!