Miért ilyen undorítóak egyesek, hogy valakit a külseje miatt szekálnak?
Most Facebookon kerestem ismerősök után a sulimból, nézem, ki ez a fiú, aki a sulimba jár, és csak egy közös ismerősünk van... Megnéztem a profilképeit, és olyan csúnya dolgokat írtak a képei alá! Pl. az egyik képen egy lánnyal volt, és olyanokat írtak a "helyesnek" kikiáltott fiúk és a beképzelt lányok, hogy "pénz&sárm", "tudtam, hogy van valami az ocsmány külső alatt"... És még egyéb lájkvadász hülyeségek, ott röhögtek rajta a profilképe alatt. Persze ez a fiú gondolom már nem is lép fel az oldalra az ilyenek miatt. De szerintem még csak rondának sem nevezhető, nincs benne sem undorító, ápolt, jól öltözködik, egyszerűen csak nem helyes, de attól lehetnek értékei, és lehet nagyon jó ember, nem?! :( Komolyan ilyen világot élünk? Azért is érintett meg ez a dolog, mert én sem vagyok különösen szép lány, de engem szerencsére nem piszkálnak annyira, bár kapok néha egy-két lenéző pillantást, és néhány szebb lány osztálytársam mocskolódik néha a hátam mögött, és ez engem nagyon bánt, mert nem tettem semmi rosszat. Csak én vagyok ennyire érzékeny erre? Miért nem képzelik a másik helyébe magukat ezek az ember, hogy milyen lehet nekünk?
17'
Hiányzik belőlük az empátia szikrája is.
Nem érdemes rágódni rajta,mert saját magukon kívül senki sem tudná megváltoztatni őket.
Váó foley, te sosem alszol? :)
Am, lehet hogy azért zavar ennyire, mert túl empatikus vagyok, vagy hogy is mondják.
Még akkor sem nevetek valakin, ha tényleg lenne min.
Ja, és persze ezeknek a csúfolódó fiúknak mind van barátnőjük, a lányoknak meg barátjuk! Sosem értem meg...
Most nem,mert rosszul vagyok,de ez nem lényeges.
Rám is azt mondják és érzem is,hogy empatikusabb vagyok a kelleténél,úgyhogy sajnálom őket,de úgyis visszakapják az élettől.
retardáltak most na :D VV Senkin nőttek fel ez van :)
vegyél Dr. Martenst és rúgd agyhelyen őket :D
Lehet, hogy a külsejük szép, de emberileg nullák.Mint egy kívülről szép, de belül rothadt gyümölcs.Sajnálatra méltó...
Ráadásul nevetségesek is, mert a viselkedésükkel magukat minősítik.A bölcsebb emberek kinevetik, megvetik az ilyeneket, miközben ők azt hiszik, hogy hú de menők :)
Ha azért csúfolják, mert zsíros a haja, koszos a körme, rohadtak a fogai, akkor megérdemli, nincs benne semmi kivetnivaló, sőt.
De ha azért, mert nagy az orra, kövér, sovány, alacsony, magas, akkor már annál inkább, és ez elég undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!