12 éves vagyok és össze jöttem egy fiúval, de nem tudom, hogyan mondjam el anyukámnak. Szerintetek mit vagy hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 21:47
1/11 anonim válasza:
Először is hány éves a fiu . Ha veled egy idős ,semmi gond
De ha már mondjuk 16,akkor találd ki te magad .
2/11 anonim válasza:
Ne mondd el egyenlőre.Majd pár hét múlva elmondhatod ha még aktuális,és ha komolyabbá fordul.
3/11 anonim válasza:
Bogikám! Megmondtam, hogy menj aludni és hogy ne játsszatok a Mátéval papás mamást. :@ Puszi: anyu
4/11 anonim válasza:
Odamész hozzá és mondod neki hogy anya pasim van.De hidd el hogy 12 évesen rohadt fiatal vagy ehhez, ekkor még nem jó, házasság lesz majd igazán jó, megéri addig várni.
5/11 anonim válasza:
Őszintén.
12 éves vagy, és nem szoktál mindent megbeszélni a szüleiddel? Ó jaj, ezek a mai fiatalok...
Egy ilyen fontos dologról tudnia kell a szüleidnek is. Beszéld meg velük.
6/11 anonim válasza:
Mit értesz pontosan az alatt, hogy "összejöttél" vele?
7/11 anonim válasza:
Csak finoman!
Kezd mondjuk egy olyan tapogatózó kérdéssel, hogy "Anyu el tudnád képzelni magad ilyen idősen nagymamaként?"
:)
8/11 anonim válasza:
Egy biztos: Ne azt mond, hogy "összejöttél".
Barátkoztok, jóban vagytok, stb. Így szerintem a valósághoz is közelebb áll.
9/11 anonim válasza:
Mondd hogy Anya be kell vallanom valamit, terhes vagyok egy oláh cigánytól !Utána mikor magához tért az ájulásból, április ,április,csak van egy pasim ! Meglátod örül majd !
10/11 anonim válasza:
tényleg kezd el felvezetni (mesélj a fiúról), aztán mondd, hogy tetszett neked, és te is tetszettél neki, "és képzeld anyu, megkérte, hogy járjunk, és...."
Én így adnám elő. Hajrá :-) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!