Hogy mondjam el anyukámnak, hogy engedélye nélkül kiszúrtam magamnak a fülemet?
Figyelt kérdés
Anyukámat hónapok óta győzködtem hogy engedjen meg az alap fülbevaló,és porc után még egyet.De nem engedte,ezért ma amikor itt volt a barátnőm,megcsináltam magamnak.Hogy mondjam el a szüleimnek?2013. márc. 23. 20:15
1/6 anonim válasza:
Mostmár ne mondd el szerintem, majd észreveszi egy idő után....
2/6 anonim válasza:
Nekem a barátnőm szúrta ki. Annyi volt, hogy odamentem hozzá, hogy
-Anya, be kell vallanom valami.
-Jajj, jézusom...ugye nem vagy terhes?
-Nem.
-Leszbikus?
-Nem?
És ekkora elfordultam, elvettem a hajam, és megmutattam a fülem. Aránylag még meg is nyugodott.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat,de anyukám sajnos ennél nehezebb eset:D nem úsznám meg ennyivel
2013. márc. 23. 20:33
4/6 anonim válasza:
"Most már ne mondd el szerintem, majd észreveszi egy idő után...." Leghülyébb megoldás...inkább várd meg amíg egy kicsit becsíp, vagy valami jó hír után mond meg neki..
5/6 A kérdező kommentje:
Jövőhéten írok egy matek 5öst a sok 3as mellett remélem elég jó hír lesz:D
2013. márc. 23. 20:37
6/6 anonim válasza:
mond neki: Anyu mondanom kell valamit... terhes vagyok *Lö pánik* najó vicceltem, csak kiszúrtam a fülemet *lö megnyugodás, és szidás nincs ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!