Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Találkoztatok már olyan...

Találkoztatok már olyan amerikaival, aki tudta, hogy hol van Magyarország?

Figyelt kérdés

És ezt úgy értem, hogy eddig nem volt kapcsolata velünk. Szóval nem készült rá, vagy ilyesmi, csak egy egyszerű-mezei native american.

A kérdés onnan jött, hogy az egyik családtagom volt Seattle-ben, és az egyik iskolaigazgató(!) azt hitte, hogy New Mexico-ban spanyolul beszélnek, ráadásul Franciaországon kívül egy európai országot sem tudott megnevezni XD A benzinkutas meg simán vágta még Lengyelországot is!

2009. szept. 27. 22:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Ne várd el, hogy tudják hol van Magyarország, pl térképen én sem tudnám megmutatni, hogy hol vannak a Comore-szigetek. Az, ha hallott rólunk bőven elég
2009. szept. 28. 01:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Elhelyezni a térképen egy országot hihetetlenül nem fontos tudás. Pl. annak sem kell tudnia, aki oda utazik, mert a repülőgép odaviszi akkor is, ha nem tudja, hova megy. Ezek az "általános műveltségi" témák túl vannak lihegve, főleg mivel legalább 100 éve egyre inkább értelmezhetetlen az általános műveltség fogalma.
2009. szept. 28. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Nos az, aki nem járt még külföldön, az csak olyan amerikaival találkozhatott, aki tudja hol van...
2009. szept. 28. 11:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Itt inkább arra gondolhatott a kérdező, hogy az átlag amerikai annyira buta, hogy nem igen tud semmit a világról. Lehet énsem tudnék itt feltett kérdésekre válaszolni, de nagyjából be tudom lőni melyik ország hol van. Meg a durva példák, hogy tudom Amerika nem az USA-t jelenti, hanem kanadát, mexikót stb. Míg van aki azt hiszi, hogy Európa ország.

[link]

Valami ilyesmi lehetett a kiinduló pontja. :D

2009. szept. 28. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Végignézted a videót amit linkeltem? Hogy jön ide egy afrikai ország? Én azt elvárom, hogy legalább azzal legyen tisztában, hogy EURÓPA EGY KONTINTENS. Mint ahogy én is tudom, hogy AFRIKA egy kontinens. Ugyanis a kedves szőke anyuka Európát egy országnak vette. Mint ahogy megkérdezte azt is, hogy Franciaország az egy ország-e... Ne tudja, hogy létezik Magyarország, de azt tudja már, hogy Európa egy kontinens és nem egy ország...
2009. szept. 28. 23:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Barátom pl. tudja, hol van. Sőt, azelőtt is tudta, hogy összeismerkedtünk. És hát őt azért elég "átlagamerikainak" mondanám.
2009. dec. 18. 21:28
 17/17 anonim ***** válasza:
A suliba jött hozzánk 4 amerikai dumálni velünk és hoztak tök finom amerikai cukrot:D
2009. dec. 19. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!