1/10 anonim válasza:
Otthon, tankönyv fölé görnyedve. Holnapután biokémia vizsga, így nem nagyon merek lazítani...
2/10 anonim válasza:
Itthon,kimegyek biciklizni,pihenek mert holnap meló.
Ugyanolyan nap mint a többi,de legalább munkaszüneti
3/10 anonim válasza:
Itthon vagyok, délután-kora este kinézek a majálisra, ami itt van tőlem 200 méterre, utána benézek a kedvenc kocsmámba egy sörre. Holnap meg minden visszaáll a normális kerékvágásba.
5/10 anonim válasza:
Itthon. Munka ünnepe, egy kicsit dolgozgatok. :)
Bár lassan már munkanélküliség "ünnepe" lesz.
7/10 anonim válasza:
Itthon vagyok egész nap. Filmeket nézek, kicsit tanulok majd, pakolgatok, takarítok.
8/10 anonim válasza:
eddig tanulgattam, nemsokára barátommal leszek - jövőhéten érettségi, így örülök ennek a napnak, pihenünk.
9/10 anonim válasza:
Itthon. Pihenek, férjem beadandóját megírom, aztán alszok kicsit - végre büntetlenül alhatok délután :)
Holnap munka, addig is kihasználom, hogy most bármit csinálhatok.
10/10 anonim válasza:
En elmentem falura satorozni nehany baratnommel. 7-en voltunk es majdnem 2 napot ultunk. Bar kertben satoroztunk, de vagany volt.
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!