Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a világról?

Figyelt kérdés

Hát Lehet én még ebbe nőttem fel 13/L De akkor is szörnyűű...

Nem érzem jól magam benne nem vagyok boldog.

minden nap megsért valaki akire nem is számítanák és ez minden nap sebet hagy.

Nem akarok már élni se.

Utálom az ROHADT egész világot!

2013. ápr. 30. 22:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem drogozok/cigizek/iszok..
2013. máj. 1. 00:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=r3b8RVJkAnw

http://www.youtube.com/watch?v=jDBKcPOmmiA

Ha a megsértenek dolgot úgy érted, hogy lelkileg terrorizálnak rendszeresen, akkor szólj az illetékeseknek. Angliában most lett öngyilkos egy pont veled egyidős lány, mert cikizték az osztálytársai, mert nem a legújabb divat szerint öltözködött és nem voltak menő kütyüjei... Ha hagyod, tényleg elfajulhat nálad is így a dolog, csak nem fog sajtóvisszhangot kapni, mert fontosabb a trafikmutyizás, meg a rezsicsökkentés.

A barátnőidet nem érzed barátnőknek, ezt annyira nem venném most komolyan, lányoknál amúgy is gyakori az "örihari", később meg "cejcsi, puszcsi, lávcsi"... Bár nem tudom az okokat, tudd be annak az érzést, hogy most olyan vidám vagy, mint egy gyomorhurut.

Az, hogy semmi sem úgy sikerül ahogy eltervezed, hát Istenem. Ha minden úgy történne, ahogy az ember akarná, tele lennének az utcák hullákkal meg terhes nőkkel :D. Viccet félretéve, ez van, ha nem sikerült, nem szabad elkeseredni, meg kell újra próbálni. Egy kis önsajnálat mindig jól jön, de ha hosszú ideig tart, az nem egészséges. Tessék szépen az Élet felé fordulni, ökölbe szorítani a jobb kezedet, kecsesen felmutatni, majd kinyújtani a középső ujjadat neki :D.

Az öngyilkosságot meg verd ki a fejedből, rendben?

25/f

2013. máj. 1. 00:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem is rá kellet ébrednem, hogy a világ nem ad se vigaszt, se szeretetet. Látszik, hogy ez a teremtett világ, amiben élünk, a romlás felé tart. Ha nem lenne reménységem és se látnám értelmét minden nap, korán felkelni az ágyamból.

18 éves fiú vagyok, ha szeretnél beszélgetni valakivel erről, és van pár kérdésed, én megpróbálok válaszolni neked. Szeretek beszélgetni mindenkivel szinte ;). Itt az elérhetőségem először: gergelykovi@freemail.hu

Minden jót kívánok, heló

2013. máj. 1. 00:54
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. máj. 1. 01:01
 15/19 anonim ***** válasza:

A pszichológus meghallgat, és szakszerű választ ad. Tudja mit érzel, és tudja mi okozza benned a rossz érzést. És ha ezeket felfedezi, segít hogy eltüntesd ezeket a kételyeket.

Egyébként a napokban nem leszek online, de jövőhéttől itt leszek megint, szóval ha gondolod írj privátot. 15/f (egyik előző kommentet is én írtam)

2013. máj. 1. 01:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, jelentéktelen vagy, és? Furcsa is lenne, ha mind a 7 milliárd ember a Földön jelentékeny lenne. Bele kell törődni, kicsi csillag, és értelmes dolgokkal megtölteni az életed.
2013. máj. 1. 08:42
 17/19 A kérdező kommentje:
De nem úgy jelentéktelen hogy minden 2.ember ismerjen de lagalább pár embernek jelentenék valamit ha véletlenül eltünnék..
2013. máj. 1. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:

A szüleidnek egészen biztosan jelentesz. Ha vannak barátaid, nekik is. Ha nincsenek, akkor gondold át, hogy ez miért lehet.

Ha pedig üresnek érzed az életed, kesergés helyett találj elfoglaltságot: sport, művészetek (zenélés/rajzolás), önkéntes munka (pl segíthetsz időseknek vagy egy állatmenhelyen), olvasás, valamilyen hobbi. Rengeteg dolog van, ami célt adhat, csak meg kell találni. Ami igaz, hogy nehezebb, mint keseregni, de jobban megéri.

2013. máj. 1. 20:55
 19/19 Robert Thorne válasza:
Meg akarod ölni magad? Tedd meg, nagylány. Csak a szád nagy, persze ha meg kellene tenni, biztosan megfutamodnál. Ha meg is teszed, sok szerencsét Helheim-ben, a gyenge emberek oda kerülnek :)
2013. dec. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!