Hogyan tudnék változtatni ezen?
Az osztályban 7-en vagyunk jóba lányok, és hozzánk csapódik 2 fiú. Nos én legszívesebben minden délután estig velük lógnék, ide-oda, csak leülnék velük akárhová a városban, a Duna partra vagy egy parkba és beszélgeték velük, sétálnánk, fotózgatnánk, hülyülnénk, kajálnánk, hétvégenként koncertekre járnánk, néha innánk, ízlelgetnénk az életet.. Ehelyett mindig én vagyok az, aki programot szervez péntek délután/hétvégén, hogy na talán eljönnek-e valahová, elmegyünk-e? Mindenki megy haza suli után, mert fáradt, meg kedvtelenek.. jó én is álmos vagyok mint mindenki más a suliban, de ez azért feldobná a délutánokat, a kedvemet... Szerintem kezd egyre felszínesebb lenni a kapcsolat mind a hetünk között, már hetek óta nem voltunk sehol együtt.. MIndig magányosan érzem magam délután, mert vágyom hogy elmenjünk ide-oda de valahogy senki más nem erőlködik ezen... Van egy barátnőm, akivel ezeket meg tudom csinálni, de ő egy évvel idősebb és nem akarok minden délután a nyakán lógni, meg ő is elfoglalt, de legalább ez vigasztal.. de milyen jó lenne 4-5 lány, 4-5 fiú, egy összetartó, szilárd társaság, mindig lehet rájuk számítani, stb...
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!