Hogyan tudnék ezen változtatni?
Van egy csomó haverom. Osztályomban is van egy csomó, van mondjuk 2 barátom is ott, akikre azt mondom, hogy barátok. Az a baj, hogy ők mind messze laknak (40-50km) és csak suliban, meg esetleg bulikban tudunk találkozni, egymásnál aludni, mozizni, stb. Nincs olyan, hogy rossz paszban vagyok, átugrok hozzá negyed órára dumálni. Bár barátok vagyunk, mind a kettőjüknek van legjobb barátja, aki nem én vagyok.., a földrajzi távolság miatt nem érzem úgy, hogy ez a dolog kicsit megrekedt.
Van egy társaság, akikkel szoktam járni bulizni, de ők is egy másik faluban vannak. Velük nagyon jóba vagyok, de azért nem feltétlen a barátaim, csak nagyon jó haverok. De az meg már egy olyan szinten kialakult társaság, hogy oda se tudom "befészkelni" magam. Esténként együtt lógnak stb, amit nem tudok megtenni. 2 dolog aggaszt: bár vannak barátaim, nincs olyan ember, aki olyan barátom lenne, mint a "mesékben", oda-vissza dolog, legjobb barát. Másrészt nincs olyan társaság, ahol teljes értékű taggá tudnék vállni, csak maximum csak egy valakivé, akit bírnak és néha együtt bulizik velük.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!