Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy kollégád azt terjeszti...

Ha egy kollégád azt terjeszti rólad, hogy lefeküdtél vele, akkor az már beletartozik a zaklatás kategóriába?

Figyelt kérdés

Egy kollégám mindenkinek azt meséli, hogy lefeküdtem vele. Erre még reagálni sem volt kedvem, de már nagyon bosszant. Kértem, hogy álljon le, de szerinte ez jópofa.

Mit tehetek ellene?

2013. ápr. 30. 13:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mondd azt mindenki előtt, hogy biztos azért nem emlékszel, mert olyan kicsit volt neki, hogy már el is felejtetted. Főleg, ha sok férfi közt dolgozol, nekik valamiért ez a legnagyobb sértés.. Egyébként én nagyon ki lennék akadva, ha ilyet terjesztenének rólam.
2013. ápr. 30. 14:17
 12/12 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen viszonyban vagy a feletteseddel, vagy az ő felettesével, de szerintem jelezd feléjük, hogy ha nem állítják le, akkor a bíróságon kezdeményezni fogod a jó hírnévhez való jogod megsértése miatti elmarasztalását, ahol is a cég neve, a dolgozók stb. megjelennek a jegyzőkönyvben. Szerintem lépni fognak.
2013. ápr. 30. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!