Miért van ilyen iskolaundorom?
Figyelt kérdés
Péntek délután és hétvégén nagyon szabadnak és függetlennek érzem magam, teli vagyok életkedvvel, életerővel, önbizalommal, pörgök, stb. És amint jön a gondolat hogy suliba kell menni, szorongani kezdek, ideges leszek és minden rossznak tűnik.. a suliban meg "túlélni" próbálok.. Folyton a szociális helyzetemmel vagyok elfoglalva, ezért ahelyett, hogy élvezném az emberek társaságát (hétvégén), frusztrálva érzem magam köztük. A tanulás felidegesít, épp ezért szinte nem is nagyon csinálom... Örülök ha kiszabadulhatok a suliból. Szerintem teljesen máshogy viselkedem a suliban mint kint.. Miért van ez??
15L
2013. ápr. 29. 21:45
1/3 anonim válasza:
Az osztálytársaid mienek? Mert ez függhet az ő viselkedésüktől is vagy a másik ami velem volt pl hogy nem tanultam rendesen és valamiért rettegni kezdtem bizonyos óráktol .de az ilyen szerintem általában inkább a közösségtől vagy ilyesmitől jöhet ki
2/3 A kérdező kommentje:
mindig attól félek hogy nem szeretnek velem lenni az emberek, hogy titokban mindenki kibeszél, hogy kinevetnek, hazudoznak rólam / nekem pedig van sok barátom és ha mondom nekik ezeket akkor mondják hogy teljesen hülye vagyok mert én vagyok az a társasági lény, meg mindig én szervezek programokat, meg én aztán tényleg mindenkivel elvagyok, sosem vagyok egyedül... és emiatt szorongok, mert népszerű akarok lenni, pedig ha nem lennének ezek a félelmeim, szerintem az is ennék, mert szinte minden embertípussal kijövök, vagy legalábbis szeretném / szeretem ezt hinni.
2013. ápr. 30. 19:04
3/3 anonim válasza:
Mert az iskola, kiváltképpen a gimnázium, a legmocskosabb helyek egyike a társadalomban. Az oktatási rendszer agymosottakat próbál nevelni belőletek, mindezt úgy hogy egymásnak uszítja a tanulókat. Arra megy ki az egész hogy befolyásolható, manipulálható embereket neveljenek ki, akik egyformák, mint a nyúlsz@r. Te biztosan egyedi és különleges vagy, nem passzolsz abba a társaságaba, én is hasonló cipőben jártam. Kitartás, a fősuli már sokkal jobb lesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!