Az amerikaiak mit gondolnak a magyarokról?
Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 13:37
11/22 anonim válasza:
Na, azért ne általánosítsunk. Az én barátom pl. megismerkedésünk ELŐTT is tudta, hol van Mo. Sőt, magyar töriből is tud sok mindent (pl. török hódoltság, Osztrák- Magyar Monarchia)és mielőtt még valaki meggyanúsítja, nem történész, egy teljesn átlagos fiatal fiú.
12/22 anonim válasza:
én simerek KETTŐ amerikait is, akik tudják hol vagyunk, sőt az egyik azt is tudta h Budapest a fővárosunk :D és mind a ketten inkább itt élnének MO-n/európában
13/22 anonim válasza:
Sztem kb olyan nekik Magyarország, mintha tőlünk megkérdeznénk, hogy na mit gondolunk az azerbajdzsániakról.
15/22 anonim válasza:
akik műveltebbek és pl. egyetemre/főiskolára járnak, azok általában tudják. személyes tapasztalat. Akikkel én beszélgettem, 19-ből 7 ember tudta, hogy közép-eu.
16/22 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok. elírtam (a magyar billentyűzeten máshol van a 0)....tehát 10-ből 7 tudja.
17/22 anonim válasza:
Én voltam New York-ban és Philadelphiában is. Hihetetlen volt, hogy amikor a Newark reptéren kérdezték, hogy honnan jövök és megmondtam, akkor felcsillant a "biztonsági" szeme. Mondta, hogy szeretne valamikor eljutni oda, mert érdekesnek találják ezt a kis országot. Ezután már csak azt vettem észre, hogy sok Amerikai nagy álma, hogy Európába jöhessen (fordítva mint itt :D mi Amerikába vágyunk) és Magyarországot is többen érdekesnek találják. New York-ban van Magyar templom is. Philadelphiában hasonló a helyzet, ott találkoztam pár emberrel, aki már járt is Magyarországon. Fura ezt így elfogadni, és persze kivétel is van. Egyáltalán nem olyan hülyék az Amerikaiak, mint sokan gondolják. Ez olyan, mit amikor Magyarországot csak a politikáról és a kisebbségről ismerik...
18/22 anonim válasza:
Amerika egy nagy ország, de mégse találnak ott semmi érdekeset, régit. Gondolom itt csak rántgatnák a fejüket balra-jobbra :)
19/22 anonim válasza:
Egy New York-i rendőr Magyarországot Németország egyik tartományának hitte.:D
20/22 anonim válasza:
"Amerika egy nagy ország"
hahaha, kis butus. Amerika egy földrész, az USA egy nagy ország. Az meg hogy nincs ott semmi érdekes... :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!