Szerintem tobb kategoria van. A leg tobben nem tudjak hogy van Magyarorszag de van olyan aki tudja hogy van csak terkepen nem tudna meg mutatni. Es vannak azok akik jartak mar Magyarorszagon vagy van oda kotodesuk es ebbol adodoan tudjak. En felig amerikai vagyok, azert talalkoztam jo par emberrel itt akik tudtak hogy van olyan hogy Magyarorszag. Szerintem olyan videot amit mutatott az utolso barhol lehetne kesziteni. Nem ilyen negativ propaganda alapjan kell meg itelni a helyzetet. De a kulfoldiek ezzel szeretnek dobalozni. Lassuk be nem mindenki IQ 0 itt ahogy Magyarorszagon sem mindenkinek 150es IQja van.
2009. szept. 27. 14:27
7/22 anonim válasza:
hahaha, nagyon vicces volt a video!!!:)
nagyon sokan nem tudják hol is van Magyarország, vagy mi is az!:)
2009. szept. 27. 14:34
8/22 anonim válasza:
Anno Vitéz Nagybányai Horthy Miklós tengerész hadat üzent Amerikának. Mivel tengerész, az amerikaiak azt hitték, van tenger az országban.
Az egyik amerikai hírességet meginterjúvolták pár éve, hogy hol van az ország, sajnos nem emlékszem melyik híresség, egy énekesnő volt, és valahová az Új-Zéland környéki szigetek egyikét nevezte Magyarországnak.
Sok amerikai a saját országával sincs tisztában. pl: texasi ismerősöm Huston mellett lakik. Mondom neki, uhh Texas, ott van Dallas:),de nem vágta. Mondjuk Texas hatszor Németország... de akkor is. Amúgy ez nem csak amerikai téma. Példa földrészünkről: Sok - nagyon sok német nem tudja a Bundeslandok nevét, mert nem érdekli, nem lesz belőle anyagi haszna, hogy tudja.
2009. szept. 27. 14:35
9/22 anonim válasza:
Mert toletek nem lehet olyat kerdezni amit nem tudtok? Amugy is az USA nem olyan mint egy Europai orszag hanem annak nagyon sok szorosa. Nem lehet mindent tudni. En azt tartom szanalmasnak hogy azon elvezkedtek hogy ki mit nem tud. Ezek szerint ti se vagytok kulonbbek. Azzal akarjatok magatok erteket magasabbra emelni hogy mast le tiportok.
2009. szept. 27. 14:54
10/22 anonim válasza:
Ez a videó király!! Figyelitek, hogy hogy fáj az amcsinak az igazság?! Why you come to this forum if you aren't a Hungarian? Death for USA
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!