Miért hiszitek, hogy régen jobbak voltak az emberek?
Figyelt kérdés
Mindenki azt emlegeti, hogy bezzeg a mai lányok, bezzeg a mai pasik, de miért? Mi az alapja? Honnan veszitek, hogy régen nem voltak rosszakaró, vagy idétlen emberek? Emberi tulajdonságok mindig léteztek, hiába tagadni. Régen is voltak k.rvák, csak titkolták, ezt tatámtól tudom, sőt erőszakos, agresszív, vagy csalárd férfiak is. Tényeket kérek, nem találgatást!
Voltak régen is rosszak, de közel sem ennyi mint manapság.
2013. ápr. 26. 22:12
2/29 anonim válasza:
voltak régen is megcsalások, stb.. csak akkor még volt törvényes házasságtisztelés. most viszont nincs ilyen. HA erre akarsz kilyukadni.
2013. ápr. 26. 22:12
3/29 anonim válasza:
Lássuk csak. Divat, média, trend? Tv-ben mi megy? Sorozatok arról, hogyan drogozz, bulizz és keféltesd meg magad az első találkozás után. Divat? Hogyan csapd ki a melleid, úgy hogy este félsz hazajönni mert bokorba húzhatnak és megerőszakolhatnak( aktuális). Trend? Az összes többi.
Na ezek mind nem voltak régen.
2013. ápr. 26. 22:14
4/29 anonim válasza:
Mert a múltról könnyű beszélni és az emlékekben másképpen él.
2013. ápr. 26. 22:15
5/29 A kérdező kommentje:
ma 22:12 Te meg legközelebb vagy válaszolj, vagy ne írj semmit, köszi!
2013. ápr. 26. 22:16
6/29 anonim válasza:
Drog már az 1900-as évektől volt... k*rválkodás ugyanúgy csak aki lebukott az kapott rendesen, asszony verés szintén nem századhoz köthető
2013. ápr. 26. 22:35
7/29 anonim válasza:
Én 72 éves vagyok és tapasztaltam hogy kevesebb volt a link ember mint ma.Adott számú házasságra kevesebb válás esett sokkal kevesebb volt a gyilkosság %-ban.Milyen tényeket akarsz ezen kívül?
2013. ápr. 26. 23:45
8/29 anonim válasza:
Veled értek egyet, kérdező. Nem voltak jobbak az emberek régen sem. Az írott vagy íratlan szabályok bizonyos dolgokban jobban kötötte őket, talán a látszatra is jobban adtak ilyen szempontból, hogy nehogy kiderüljön róluk valami rossz... De jobbak szerintem sem voltak. Az idő szépíti az emlékeket.
2013. ápr. 27. 00:02
9/29 anonim válasza:
Amikor a nagymamám papírjai között megtaláltam a régi dokumentumokat és felrajzoltam a családfánkat dátumokkal, azt láttam, hogy marha szívós fajták vagyunk, hogy 4-5-6 hónapra született (szülők házasságának ideje és az első gyerek születése közötti idő) felmenőim csecsemőként inkubátor és modern orvostudomány nélkül is életben maradtak...
2013. ápr. 27. 00:08
10/29 anonim válasza:
"Hogyan csapd ki a melleid, úgy hogy este félsz hazajönni mert bokorba húzhatnak és megerőszakolhatnak( aktuális)...
Na ezek mind nem voltak régen."
Mert régen ugye nem volt nemi erőszak, á!
Elárulom, hogy volt, méghozzá cicivillantás nélkül is, mint ahogy most sem szükséges hozzá ilyesmi.
Amúgy is jó lenne már végre össznépi szinten leszokni arról, hogy mindig azt vesszük elő, akinek ártanak, de jelen esetben az érvek sem állják meg a helyüket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!