Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy különböztethetek meg egy...

Hogy különböztethetek meg egy japán és egy kínai embert?

Figyelt kérdés
Értem úgy hogy ha velem szemben jön az utcán akkor csak annyit tudok, hogy "ferde szemű",de nem tudom melyik népcsoporthoz tartozik,vannak külső jegyek amik ezt egyértelművé teszik?
2013. ápr. 26. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Baromsag az osszes hozzaszolas szinte. Ket egyforma kinai sincs, hogy lehet, akkor kijelenteni, hogy a japanoknak vilagosabb a bore, stb. mint a kinaiake. Kina egy kontinensnyi orszag. Az antropologiai kulonbsegek ugyanugy megvannak kinai es kinai kozott, mint europai es europai kozott, pl. egy olasz es egy dan, stb. kozott. A japanokat szinten nem lehet egy kaptafara venni.

Inkabb a habitus alapjan lehet oket vagy a ruhazat/divat szintjen, bar ez megint korosztaly, vagyoni helyzet, foglalkozas, stb. kerdese.

2013. máj. 2. 09:46
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

a 11. valaszadonak:

Ez a pseudo-ertelmisegi hozzaallas remelem legalabb teged meggyoz. A kinaiak kozott is van kulonbseg igen, ahogy irtam is, de ez inkabb csak borszinben. Attol fugg melyik tartomanybol jottek. Az oltozkodesbol nem fogod tudni megallapitani.

A viselkedes talan egy jo pont viszont, de az sem garantal pontossagot

2013. máj. 2. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Testmagasság, arcforma, testsúly, tápláltság, stb. nem kizárólag a börszin. Kína és az öszzes többi bevezetöben említett ország antropológiailag sokszínü.

Tudod, hol pszeudózzál.

2013. máj. 3. 02:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Nukek köszi:)

de senkit nem pontozok le,zöld ment mindenkinek:)

2013. máj. 4. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!