Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezt meglehet csinálni?

Ezt meglehet csinálni?

Figyelt kérdés
Érettségi után, mikor utoljára látom az adott tanárt, beszólni neki valamit (nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekre gondolok), azért mert szemét volt? Mivel eddig nem lehetett, így elmondanám neki majd azt amit valójában gondolok róla, ami hát..nem szép gondolatok sorozata. Mit reagálhat erre? Bár gondolom sok mindent nem tudna csinálni. :D
2013. ápr. 25. 23:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Érettségi buktatókkal c. filmet, megnézheted mi történik. :D
2013. ápr. 25. 23:07
 2/14 anonim válasza:
Ha már ez a szerelem/szex kategória, biztosan lefekszik majd veled, ha beszólsz neki. Ha férfi, ha nő.
2013. ápr. 25. 23:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a filmet! :D
2013. ápr. 25. 23:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Csináld meg lécci én már bánom hogy nem tettem meg én is nagyon meg mondtam volna 1-2 tanárnak a véleményemet de sajnos tulságosan is tisztelet tudó voltam akkor még amire rá jöttem késöbb h egy nagy fa*zsáááág bizonyos emberekkel tanárokkal szemben,
2013. ápr. 25. 23:10
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
Ez már az én fejemben is megfordult,de szerintem amúgyis tudja az akit utálok.
2013. ápr. 25. 23:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
soha, SOHA ne menj le arra a szintre, hogy akkor alázol amikor (már) nincs tét
2013. ápr. 25. 23:16
 7/14 anonim ***** válasza:
üdv tanár úr!!!
2013. ápr. 25. 23:18
 8/14 anonim ***** válasza:
én magam is tanár vagyok, és megvan a véleményem néhány régi tanáromról (nem sokról), főleg testnevelés tanárról. de nem tudják, hogy fabatkát sem ért a bohóckodásuk, amiért még fizetést is kaptak.
2013. ápr. 25. 23:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Véleményt meg lehet mondani, de trágárkodni nem kell,azzal magadat minősíted. Sokkal ütősebb, ha kulturáltan, választékosan, normálisan adod a tudtára, hogy mekkora f@szkalap. (és persze nagyobb kihívás is)
2013. ápr. 25. 23:57
 10/14 anonim válasza:

Gratulálok, ha megcsinálod... szép ember vagy...

SZÉGYEN!!! >:(

2013. ápr. 26. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!