Ha vissza lehetne menni az időben úgy, hogy nem tudnánk beleavatkozni a történésekbe, akkor ti milyen eseményeket néznétek meg?
Én 65 millió évvel ezelőtt bekövetkezett úgy nevezett "kréta-tercier" kihalási eseményt okozó meteor becsapódását, ami pl a Dínókat is kipusztította.
Persze a becsapódás után már mennék is tovább az egyiptomi piramisok építését megfigyelni, majd a 0-dik évbe "repülnék" Jézus születésén részt venni. Ezután még az első Holdra szállást is megnézném 1969-ben.
1848. március 15-i események,
Jézus keresztre feszítése,
a bolygó becsapódása, ami a Hold születéséhez vezetett (kellő távolságból persze)
piramis építkezések,
stb. :)
Szerintem tökéletes a válaszotok, ment a zöld pacsi.
Én még a Wright fivérek első repülését is megnéztem volna, és mentem volna egy kört a gépükkel.
Egy Jurassic Park kalandra befizetnék.
Aztán meg ami eszembe jut. Szívesen meghallgatnék pár vallásalapító bölcset, csak sajnos nem érteném a nyelvüket. :(
Vagy megpróbálnék olyan eseményt keresni, amiből lehetetlen, hogy kialakuljon a mostani jelen, aztán feladnám a leckét, hogy vajon az idő több mint egydimenziós alternatív szálakkal, vagy valami más áll ennek a hátterében.
"de egy nyilvános kivégzést is megnéznék."
Ehhez (sajnos) nem kell az időben utaznod, Iránban nemrég is volt jópár belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!