Mi volt életed eddigi legszebb bókja? Kitől kaptad? Párod, családtagod, idegen?
barátnőm egyszer kapott egy akkor rögtönzött szerelmes verset egy részeg fiútól, aki jobb híján egy banánba karcolta bele és bedobta a postaláda nyílásába, na az szép gesztus volt, én nagyon díjaztam volna:-D
igen, utolsó, bók nem csak szexuális töltetű lehet és nem csak külsőre vonatkozhat, a nagy többségnek mégis az olyanok maradnak meg.
Legszebb nincs..de van pár olyan,ami nagyon sokat jelent :)
1:Nálunk nagymamám volt az a családban,akinek a főztjéhez foghatót soha nem ettem. Mindenki finoman főz,de őt senki nem tudta soha megközelíteni. Egyszer édesanyám szülinapjára citromos piskótatekercset csináltam,akkor először. Nagymamám őszintén azt mondta,hogy évtizedek óta nem evett ilyen csodásan finom sütit még cukrászdában sem.
2:Unokaöcsémmel voltam,2 éves volt, édesanyám egész nap figyelt és a végén mosolyogva azt mondta,hogy nagyon jó anya leszek :)
3:Egy sráccal a villamoson ismerkedtem meg,ugyanott szálltunk fel reggelente. Még csak 1 hete ismertük egymást,amikor egyik reggel felszálltunk a villamosra,végignézett rajtam,és őszintén,minden hátsó szándék nélkül közölte,hogy gyönyörű vagy ma reggel :)
4:szinte csak fiú osztályba járok,ráadásul programozónak tanulok,ami valljuk be,nem egy lányos terület...minden esetre,ha megoldok egy feladatot,odaadom mindenkinek,meg segítek ügyet intézni,figyelek mindenkire és mindenre...az egyik olyan osztálytársam,akire mindenki felnéz,odajött,és azt mondta, Lilla, te csodálatos vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!