Mi volt életed eddigi legszebb bókja? Kitől kaptad? Párod, családtagod, idegen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 10:20
1/23 anonim válasza:
a partneremtől kaptam, és azt mondta, hogy azért nyeli le, mert szeret.
2/23 anonim válasza:
"Senkitől nem leszek olyan kemény, mint tőled" :) a szeretőmtől kaptam.
3/23 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy NEM volt ilyen!
Pedig nagyon gondolkozom ezen. Még bókot is alig kaptam, max. annyit csinos vagy ma.
4/23 anonim válasza:
Az unokabátyám egyszer azt mondta nekem :"nahát, szép a haja, szép az arca, szép a pulóvere" :D
5/23 anonim válasza:
A barátnőm mondta egyszer, mikor közel állt hozzám: "nahát, te nagyon szép vagy!" :) (Nem vagyok leszbi, de csajtól csajnak ez nagyobb bók, mivel szándék nélküli.
6/23 anonim válasza:
Lehet hülyén hangzik, de én a volt páromtól kaptam. Pedig elég rosszul viselkedtünk szakításkor, utána is adódtak problémák gyereket érintő kérdésekben. Nem tartottam rossz apának soha, de nagyon úgy éreztem, hogy ő talál bennem bőven hibát. Aztán egyszer egy a gyerekről szóló beszélgetés alkalmával felhozódott a jó szülőség dolog és azt mondta hogy én nagyon jó anya vagyok. Szerintem egy extől kapott ilyen bóknak mindenki örülne. Talán azért is volt ilyen meghatározó ez a mondata, mert utána kezdtem kicsit más szemmel nézni rá. És már nem az exet láttam benne akivel csak a problémák vannak, hanem megváltozott a hozzáállásom az egész közös gyerekneveléshez. Ha ő így, akkor én is úgy alapon.
7/23 anonim válasza:
Talán meglepő, de az utolsó, nemrég, ami nagyon szép volt, váratlansága, közvetlen egyszerűsége, őszintesége miatt: álltam a buszmegállóban, vártam a buszra, és elmentek mellettem közmunkások, taligát tolva, munkaruhában és az egyik rám nézet és azt mondta, egyszerű kijelentésként, mintegy magának megállapítva: Szép a szeme.
8/23 anonim válasza:
Őszintén szólva nem jut eszembe ilyen, ami megmaradt volna, pedig lassan 3 éve vagyok együtt a párommal, elmúltam 24, és előtte sem volt mással komoly kapcsolatom.
9/23 anonim válasza:
Legszebbet nem tudom,mert elég sok van,és mindegyik más miatt szép nekem.
Viszont van egy legviccesebb.
Egy szerény,szégyenlős pasitól kaptam.Szegénykém olyan zavarban volt,azt sem tudja mit mondjon,csak mondani akart valamit.Ezt mondta:Szép a fogad.:)
Olyan aranyos volt abban a szituációban,hogy csak annyival tudtam lereagálni,hogy köszi,ez aranyos volt.:)
10/23 anonim válasza:
Hirtelen a legutóbbi jut eszembe: meztelenül fekszem a párom mellett, mellém könyököl, végig mér, aztán annyit mond: Szép vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!