Facebookon lóg egy csomó ember napközbe?
Kérdem én: nem dolgoznak vagy nincsenek iskolába?
Sok embernél azt látom, hogy egész nap posztolgat és kommentel. Hogyan tudja ezt munka közben megtenni? Senki sem szól rá?
Van iskola, de minek? En Hollandiaban elek, de itt a gyerekek mindent csinalnak, csak nem tanulnak. Sot ok segitenek sokszor a tanaroknak a neten.
(Na meg pl szuloi beleeggyezessel 12eves kortol egyutt dohanyozhatsz a szunetekben a tanarokkal!! Errol ennyit)
milagro: Ez azért megdöbbentő! Nem gondoltam volna, hogy ekkora a lazaság ott. Ezt most negatív értelemben írtam.
Amikor én középiskolás voltam (itthon), akkor a töri tanár még a mobilunkat is kidobta az ablakon ha megcsörrent. Pár év alatt ennyit változott a világ :(
hát szerintem nem változott annyit... Hollandia elég liberális. meg ha Magyarországot nézzük itt is vannak szigorú iskolák ( nem csak egyházi ) meg "szabadidőközpontok" ahová cigizni meg a tanárt szivatni jár be a diák.. :D
Amúgy gondolom az ilyen irodai munkások lógnak egésznap facebookon. Csak nehogy a főnök az ismerősök között legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!